REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
57
Gerda Žemaitė (nuotr. Organizatorių)

Jau rytoj sostinės Kalnų parką sudrebins „TV3 25 gimtadienis. M.A.M.A. vasaros festivalis“. 25-ąjį gimtadienį TV3 ketina pasitikti su trenksmu, o tiems, kurie negalės sudalyvauti, TV3 dovanoja tiesioginę renginio transliaciją, kurioje – daugybė netikėtumų.

57

Jau rytoj sostinės Kalnų parką sudrebins „TV3 25 gimtadienis. M.A.M.A. vasaros festivalis“. 25-ąjį gimtadienį TV3 ketina pasitikti su trenksmu, o tiems, kurie negalės sudalyvauti, TV3 dovanoja tiesioginę renginio transliaciją, kurioje – daugybė netikėtumų.

REKLAMA

Pirmą kartą Lietuvos televizijų istorijoje naujojo sezono atidarymo renginį ves televizijos vadovė. TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė kaip TV vedėja debiutuos su tikrais eterio vilkais – Justinu Jankevičiumi ir Mindaugu Stasiuliu.

Specialioje TV3 gimtadienio transliacijoje ketvirtadienį 19.30 val. žiūrovų laukia išskirtinės akimirkos su geriausiais šalies atlikėjais ir mylimiausiais TV3 televizijos veidais. Galėsite mėgautis puikiu koncertu su Igle, grupe BIX, Linu Adomaičiu, Monique, Beatrich, Daddy Was A Milkman, Donny Montell, Jazzu ir kitais atlikėjais, o pertraukose jūsų laukia pokalbiai iš specialios TV3 studijos. Čia lankysis mylimiausi laidų vedėjai, kurie primins geriausius per 25 metus rodytus TV3 projektus. Pamatysite pačią televizijos, kuri tuomet dar vadinosi TELE-3, pradžią. Taip pat sužinosite, kas laukia naujajame jubiliejiniame TV3 sezone.

Tv3 savo 25-ąjį gimtadienį pasitinka griausmingai, o kaip tai darė žinomi televizijos veidai? Paklausėme TV3 eterio vilkų, kaip reikėtų švęsti 25-ąjį gimtadienį ir kaip jie patys prisimena tuos savo metus.

REKLAMA
REKLAMA

Jau daugybę metų su TV3 žiūrovais kiekvieną savaitę laidoje „Prieš srovę“ besisveikinanti, o dabar ir žiūrimiausias Lietuvoje žinias vedanti Audrė Kudabienė sako, kad jeigu šiandien galėtų švęsti savo 25-erių metų gimtadienį, tai darytų pašėlusiai, būtinai Lietuvoj ir būtinai su visais draugais, o savo tikrąjį 25-metį Audrė taip pat puikiai atsimena: „Gimtadienis man buvo įspūdingas dėl kelių dalykų: kaip tik tais metais pabaigėm pirmąjį savo dokumentinių filmų ciklą, pagal Gintaro (Audrės vyro – aut.) tėčio, Česlovo Kudabos knygas, pirmą kartą pirkome bilietus į Kretą, kuri labai greit tapo mėgstamiausia atostogų „uoga“, o tuosyk, pirmąjį kartą, sėdėjom įkopę į kalną, žiūrėjom į jūrą ir buvo tiek romantikos, laisvės, azarto, kad atrodė, ar gali viso to būti daugiau“, – prisiminimais dalijosi A. Kudabienė.

REKLAMA

Populiariausio, jau 10 metų TV3 eteryje gyvuojančio serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė Nerijus Gadliauskas, kurį žiūrovai geriausiai pažįsta kaip Robertėlį, sako kad labiau nei gimtadienių jis vaikystėje laukė, kol užaugs. „Svarbus buvo 16 gimtadienis, kai gavau pasą, dar 18-tas, nes buvo išleistuvės iš mokyklos. O paskui tie metai eina... Labiausiai laukiau ne kokių nors metų. Kai buvau pradinukas ir matydavau vyresnius, kurie eidami pro medžius turėdavo pasilenkti, kad nekliūtų už šakų, tai labai norėjau ir aš tokio laiko sulaukti, kai man reikės pasilenkti einant pro medžius. Labai greitai tas laikas ir atėjo“, – pasakoja Nerijus, kuris savo ūgį mielai išnaudoja žaisdamas krepšinį.

„TV pagalbos“ narė Gerda Žemaitė sako, kad jei dabar švęstų 25-ąjį gimtadienį, tai švęstų jį lygiai taip pat kaip tuomet, kai jai suėjo 25-eri. „Savo 25 gimtadienį aš tiesiogine to žodžio prasme atšvenčiau su trenksmu. Buvau grįžusi iš Airijos, kur praleidau metus, todėl gimtadienio tema buvo aiški – meilė Lietuvai. Sukviečiau artimuosius ir būrį draugų į sodybą, kur visa atributika buvo tautiška, gimtadienis prasidėjo nuo Tautiškos giesmės giedojimo, o tada vyko visokie žaidimai, vainikų pynimai. Šis gimtadienis buvo vienas įsimintiniausių“, – prisimena Gerda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų