REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vaidmenų žaidimas vienas geriausių būdų išreikšti save ir išbandyti giliausias jūsų fantazijas. Taigi, nenuostabu, kad daugelis mūsų mėgsta galvoje kurti galimus sekso scenarijus.

Vaidmenų žaidimas vienas geriausių būdų išreikšti save ir išbandyti giliausias jūsų fantazijas. Taigi, nenuostabu, kad daugelis mūsų mėgsta galvoje kurti galimus sekso scenarijus.

REKLAMA

Tačiau kartais yra sudėtinga užduotis sugalvoti kažką originalaus, todėl Cosmopolitan sudarė sekso vaidmenų sąrašą, iš kurių bent vieną būtina sužaisti.

Seksas su vadovu

Vaidmenų žaidimas kartais išlaisvina visas fantazijas ir norus. Dažniausiai poros mėgsta įsikūnyti į vadovo ir asistentės vaidmenis. Darbo aplinka ir inscenizuotas darbinis romanas užveda ir priverčia apturėti aistringą seksą. Pasirinkus tokį vaidmenį geriausia palikti lovą ir veiksmą perkelti ant stalo.

Kambarinės pagalba

Šį vaidmenį galite valdyti ir kurti, kaip tik jums patinka. Galite panaudoti fantaziją ir įkūnyti jums patinkančią kambarinę iš jūsų mėgstamo filmo.

REKLAMA
REKLAMA

Masažas

Geras ir malonus masažas įkaitina kiekvieną. Norint sužadinti aistras ir palepinti savo partnerį atlikite jam viso kūno masažą. Nepamirškite visų kūno dalių, o kad masažas būtų dar malonesnis naudokite kvapnų aliejų.

REKLAMA

Seksualus ateivis

Nors, atrodytų, ateiviai nėra seksualus personažas, tačiau jei bandysite savo partnerį įsivaizduoti, kaip atvykėlį iš kitos planetos, kuris nieko nėra girdėjęs apie seksą, šis žaidimas nukels jus į lėtą ir jausmingą malonumų kelionę.

Nepažįstamieji

Įsivaizduokite, kad dar niekada nesate sutikę vienas kito, tai jūsų vienos nakties nuotykis po kurio daugiau niekada nepasimatysite. Toks vaidmuo padeda išeiti iš komforto zonos ir atsiskleisti dar labiau. Norint pagyvinti vaidmenį užsidėkite peruką arba kitą jūsų išvaizdą pakeičiantį aksesuarą.

REKLAMA
REKLAMA

Daktaras ir pacientas

Šis vaidmuo seksualus tuo, kad žaidimo metu daktaras arba seselė atsitiktiniais prisilietimais leidžia jums suprasti, kad jūsų geidžia. Atsargūs prisilietimai intymiuose vietose sužadins aistras. Vaidmuo realistiškesniu taptų, jei būtumėte su daktaro arba seselės apranga.

Prisiminimai

Daugeliui nekaltybės praradimas asocijuojasi su skausmu ir dideliu jauduliu. Pabandykite atkurti savo pirmąją naktį. Pasileiskite nostalgiją sukeliančias dainas ir sukurkite naują savo pirmos nakties istoriją, tik šį kartą su daugiau aistros ir pikantiškų detalių.

Jogos mokytojas

Nesvarbu, koks lankstus jus esate – kiekvienas gali išbandyti šį vaidmenį. Apsimesti jogos mokytoju iš tikrųjų smagus žaidimas, galite kontroliuoti savo partnerį ir išbandyti naujas, neįprastas sekso pozas.

Karaliai ir karalienės

Monarchų vaidmuo nepaliks abejingų, šis žaidimas sukels naujų potyrių ir jūsų naktį padarys dar karštesne. Tapkite karaliumi arba karaliene ir įveskite naujas sekso taisykles. Vadovaukite savo partneriui, o jam nepaklusus – seksualiai nubauskite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų