REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar kada nors svajojote savaitgaliui pabėgti nuo visų problemų ir užsidaryti kažkur aukštai pilyje? O gal visada norėjote pagyventi taip, kaip karališkoji šeima?

Ar kada nors svajojote savaitgaliui pabėgti nuo visų problemų ir užsidaryti kažkur aukštai pilyje? O gal visada norėjote pagyventi taip, kaip karališkoji šeima?

REKLAMA

Viskas įmanoma! „Airbnb“ kompanija siūlanti trumpalaikę nuomą paruošė 10 išskirtinių pilių Europoje, kurias galite lengvai išsinuomoti.

Žavi pilis Italijoje, Sienoje

Kambarys šioje įspūdingoje pilyje kainuoja 120 eurų. Pilis stūkso Toskanos kaimelyje ir tik 15 minučių kelio nuo Sienos miesto.

Pilis iš pasakos Elingtone, Anglijoje

Maža ir jauki pilis talpina iki šešių žmonių, o paros kaina siekia 140 eurų.

Pilis Luaros slėnyje, Prancūzijos regione

Norite keliauti su šeima? Šioje pilyje gali apsigyventi 16 žmonių, septyniuose kambariuose nuo 350 eurų už naktį. Taip pat pilis yra tik valanda kelio nuo Paryžiaus.

Škotiška pilis Kilmartine, Škotijoje

Šios pilis žavi ne tik išore, bet ir stilingu dizainu viduje. Kiekviena pilies vieta turi savo istoriją. Pilyje įrengti 6 kambariai, kuriuose naktis kainuoja 185 eurus.

REKLAMA
REKLAMA

Bordo pilis ir vynuogynas Prancūzijoje

Pasakiška pilis ir baseinas suteikia proga ne tik pailsėti, bet ir pasidaryti nuostabių kadrų iš svajingos vietos. Pilis su didžiuliu 16 hektarų sodu, biliardo stalu, baru šešiolikai žmonių para kainuoja 590 eurų.

REKLAMA

Pilis Faife, Škotijoje

Ši škotiška pilis yra šalia Edinburgo, kuri talpina 14 žmonių ir net siūlo nakvynę belangėje. Kaina už parą šioje pilyje 720 eurų.

Borgijos pilis Toskanoje. Italijoje

Įspūdinga, turinti 9 hektarus parko pilis parai kainuoja 1000 eurų. Išsinuomavus laisvalaikį galima leisti aktyviai ir pačios pilies teritorijoje, kurioje yra baseinas ir teniso kortas.

Britų mėgstamiausia pilis Kambrijoje, Anglijoje

Ši pilis įkurta, kaip šeimos namas, kuris priima svečius nuo 1988 metų. Vienas iš 15 kambarių su sočiais ir skaniais pusryčiais kainuoja 120 eurų už naktį.

REKLAMA
REKLAMA

Gyvenk, kaip karalius pilyje esančioje Golvėjuje, Airijoje

Šios pilies architektūra primena garsaus serialo „Sostų karai“ aplinką. Šioje pilnai restauruotoje pilyje kambarys kainuoja 150 eurų už naktį.

Senasis bokštas Trazimene, Italijoje

Šiame romantiškame bokšte galima įsikurti tik dviese. Šalia Trazimeno ežero esantis bokštas parai kainuoja 50 eurų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų