REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
R. Kaktytė sulaukė daugelio internautų dėmesio (Nuotr. facebook.com ir L. Kazakevičius)

Karalienių mokytoja Rasa Kaktytė ne vieną sutiktą žmogų stebina savo drąsa elgtis taip, kaip ji nori pati. Moteris nevinioja žodžių į vatą ir užtikrintai kalba – ji tikra karalienė.

24

Karalienių mokytoja Rasa Kaktytė ne vieną sutiktą žmogų stebina savo drąsa elgtis taip, kaip ji nori pati. Moteris nevinioja žodžių į vatą ir užtikrintai kalba – ji tikra karalienė.

REKLAMA

Rasa Kaktytė ne tik moko moteris tapti tikromis karalienėmis, bet ir suteikia joms drąsos išlaisvinti tikrąsias savo vidines emocijas. Tačiau toks elgesys sulaukia ne tik teigiamų, bet ir ir nemažai kritiškų aplinkinių reakcijų.

Iš pirmo įspūdžio, būtų galima pagalvoti, kad save vadinti karaliene gali tik prabangoje ir išskirtinėje aplinkoje gyvenanti moteris. Tačiau R. Kaktytė tikina, kad net ir paprasta, namų ruošos darbuose paskendusi moteris gali išlaisvinti vidinę savo karalienę.

Pasak jos, tikra karalienė tai ne ta, kuri nuolatos gyvena prabangių daiktų apsuptyje, o priešingai – karalienės titulo verta moteris elgiasi taip, kaip ji iš tiesų nori giliai širdyje.

REKLAMA
REKLAMA

R. Kaktytė tikina, kad tik išlaisvinus savo vidines emocijas ir supratus, kad gyvenime nėra ko bijoti būti savimi – moteris atras tikrąją save.

REKLAMA

Rasa Kaktytė atsakė į daugelį lietuvių sudominusius klausimus: kodėl lietuvės moterys dažnai nedrįsta būti savimi? Kokia moteris gali tapti tikra karaliene ir kas padeda suvokti savo vidinį pasaulį?

Visą pokalbį su karalienių mokytoja žiūrėkite čia:

Paklausus, kokia asmenybė yra tikra karalienė, R. Kaktytė rėžia atvirai – tikra karalienė atrodo tokia kaip ji!

„Laisva. Jūs nenustebkite, jeigu dabar, pokalbio metu, aš pravirksiu, atsistosiu, pamojuosiu, nusišypsosiu, ką nors pasakysiu netikėto. Todėl, nes aš esu kaip jūra, esu moteris – banguojanti ir priimu save visokią. Tai ir yra meilė sau.

REKLAMA
REKLAMA

Ji ateina per dėkingumą. Karalienė dėvi karūną, kuri yra jos dėkingumas. Jeigu tu pradedi visiems dėkoti, tai reiškia, kad tu viską priimi, kas yra tavo gyvenime“, – sako ji.

Moteris atvirauja, kad į viską gyvenime, pasak jos, vertėtų žiūrėti gana paprastai – su humoru ir džiugesiu.

„Karalienė yra nuostabus žodis, kiekvienai moteriai kyla įvairios mintys. Jeigu mes žiūrėsime giliau į esmę ir paklausime, kas mes iš tiesų esame, atrasime, kad iš tiesų mes esame paprasta vibracija vandenyne.

Iš karto tada dingsta susireikšminimas ir vidinis ego. Mes visi esame viena“, – tikina R. Kaktytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų