REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Spaudos konferencija „Moterys meluoja geriau. Robertėlis.“ (nuotr. Fotodiena.lt)

Tūkstančių kultinio lietuvių serialo „Moterys meluoja geriau“ gerbėjų laukia ypatingas filmas apie Robertėlį. Dešimtį metų brandintas filmas kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ bus pradėtas rodyti jau šį ketvirtadienį.

22

Tūkstančių kultinio lietuvių serialo „Moterys meluoja geriau“ gerbėjų laukia ypatingas filmas apie Robertėlį. Dešimtį metų brandintas filmas kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ bus pradėtas rodyti jau šį ketvirtadienį.

REKLAMA

„Moterys meluoja geriau. Robertėlis.“ tai romantinė komedija, kurioje tikrai netrūksta gero humoro, netikėtų siužeto vingių ir iki ašarų jautrių akimirkų. Jos pagrindiniais herojai – legenda tapęs Robertėlis ir sudėtingo charakterio Greta.

Paklusnus mamos sūnelis, darbštus darbuotojas, teisuolis, tačiau nuolat moterų apgaunamas naivuolis – tokį Robertėlį pažįsta televizijos žiūrovai. Tačiau, pasak jo vaidmenį atliekančio N. Gadliausko, filme „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ jo personažas įgaus naujų spalvų, o nauji jausmai žaviai moteriai pakeis jo gyvenimą.

Spaudos konferencijoje dalyvavo pats filmo režisierius Andrius Žiurauskas bei pagrindinius vaidmenis atlikę aktoriai Nerijus Gadliauskas, Justina Žiogaitė bei kiti.

REKLAMA
REKLAMA

„Prieš metus startavome su pirmu filmu. Vos po pusės metų pradėjome dirbti su šituo filmu. Darbai nusikėlė į žiemą ir aš labai dėl to dėkingas. Per pirmą kartą labai jaudinausi, o dabar jaudinuosi lygiai taip pat. Lygiai taip pat dreba rankos, lygiai taip pat lauksiu žiūrovų“, – kalbėjo A. Žiurauskas.

REKLAMA

Paklaustas, kaip režisierius pasirinko sukurti filmą apie tokį nedrąsų, jautrų personažą, jis patikino, kad būtent tai ir yra žavinga.

„Nerijaus personažas buvo toks nedrąsūs, kad nežinojome, koks jis gali būti herojus. Tačiau ir nedrąsus bei kuklus žmogus gali būti herojus. Būtent čia yra jo stiprybė. Tada nekilo klausimas, apie ką daryti filmą“, – sakė režisierius.

Dalis filmo buvo nufilmuota lauke, žiemą. Komanda paminėjo, kad filmavimo metu buvo siaubingi šalčiai. Visgi režisierius nuramino, kad scena, kur Justina krenta į sniegą visgi buvo nepavojinga jos sveikatai, nes tuo metu buvo naudojamas dirbtinis sniegas.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes esame ne žvėrys. Tikrai visi panikavome, šaltis buvo klaikus, – prisipažino A. Žiurauskas. – Justina ir Nerijus yra didvyriai. Prieš tuos žmones, kurie dirbo, aš lenkiu galvą.“

Gretos personažą įkūnijanti Justina patyrė tikrus išbandymus, mat tuo metu, kai vyko „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ filmavimai ji turėjo prižiūrėti ką tik gimusią dukrytę Ulą.

„Šaltis, naktiniai filmavimai man buvo išbandymas. Pergyvenau ne tik dėl savęs, bijojau, kad nesusirgčiau ir nenutrūktų dukrytės maitinimas, kuriai tuo metu buvo keturi mėnesiai“, – apie patirtus išbandymus filmavimo metu prabilo Justina.

Net režisierius pripažino, kad visa ties filmu dirbanti komanda turėjo taikytis prie Justinos dukrelės maitinimo grafiko. Jie kantriai rūpinosi moterimi ir stengėsi, kad viskas jai būtų kuo patogiau.

„Dar nė vienas filmavimas Lietuvoje nevyko pagal tokį keistą planą. Mes dirbome pagal žindymo grafiką“, – juokėsi filmo režisierius Andrius Žiurauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų