REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Laiminga pora (nuotr. 123rf.com)

Daugelis mūsų naujose pažintyse ieško meilės. Nepatogumo jausmas pirmųjų pasimatymų metu – tai tik pašalinis efektas, o galutinis tikslas – kartu ilgai ir laimingai gyventi.

24

Daugelis mūsų naujose pažintyse ieško meilės. Nepatogumo jausmas pirmųjų pasimatymų metu – tai tik pašalinis efektas, o galutinis tikslas – kartu ilgai ir laimingai gyventi.

REKLAMA

Todėl norime išsiaiškinti, kada iš tiesų pasirodo meilė – jei esi naujų pažinčių ieškanti dailiosios lyties atstovė, greičiausiai svarstai, kaip sužinoti, ar jis tave įsimylėjęs, rašoma portale yourtango.com.

Visų pirma, jei ieškai ženklo, kad jis po truputį tave įsimyli, turbūt labai nerimauji – jau esi įsitikinusi savo jausmais ir dabar nori sužinoti, ar ir jis jaučia tą patį. Jei tavo jausmai liktų be atsako, turbūt nenorėsi švaistyti laiko ir jėgų.

Taigi, ieškai ženklų, ir kai kurie jų yra akivaizdūs – jis meiliai su tavimi elgiasi, palaiko akių kontaktą, leidžia su tavimi laiką ar tiesiog sako gražius žodžius.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, yra ir kita įsimylėjimo pusė, kuri ne visada yra išreikšta. Kodėl? Nes tai kelia baimę.

Bet nepamiršk – tokio galingo jausmo kaip meilė nepaslėpsi – ji visuomet randa būdą pasirodyti. Taigi, jei svarstai, ar jis tave myli, jausmai tikrai anksčiau ar vėliau atsiskleis, todėl savo santykiuose su juo atidžiai ieškok užuominų.

REKLAMA

Štai trys ženklai, kad jis tave įsimyli, su paaiškinimais, kaip jiems pasirodžius juos atpažinti:

1. Jis suvažėtas tavo unikalumo

Šis požymis priklauso medaus mėnesio laikotarpiui – smegenyse vykstančios cheminės reakcijos leidžia mums padėti į šalį blaivų protą ir meilės objekte matyti tik gerą.

Tuo metu mums patinka viskas – jų keistenybės, jų trūkumai, net jų knarkimas skamba kaip gražiausia simfonija.

Kai vyras tave įsimyli, jis besąlygiškai priima visus tavo trūkumus. Net ir tuos, dėl kurių tu labiausiai jaudiniesi? Taip, būtent jie jam yra žavingiausi.

REKLAMA
REKLAMA

Jis ragina tave priimti save tokią, kokią esi ir aktyviai stengiasi prie tavęs prisijungti.

Į šias pastangas gali įeiti susidomėjimas tavo interesais ir hobiais, jis gali į tave žiūrėti ypatingu žvilgsniu ir matyti tave tokią, kokios tu pati niekada nesi mačiusi.

2. Jis jautrus ir emociškai pažeidžiamas

Vienas iš ženklų, kad jis tave įsimyli – emocinis pažeidžiamumas. Tai nėra itin maloni patirtis vyrams – emocinis pažeidžiamumas reiškia silpnumą, o šio jausmo vyrai labai nemėgsta.

Būdamas šalia tavęs jis nervinasi ir yra labai jautrus. Jis labai lipšnus, pavyduliauja ar yra persigandęs, kad tu jį paliksi. Tai visai nereiškia, kad ką nors darai ne taip – tiesiog jam sunkiai sekasi tvarkytis su savo emocijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šis požymis pasireiškia daugeliui vyrų, nors ir ne visiems. Dažniausiai tai nutinka tiems, kurie mažiau pasitiki savimi. Dėl to jie ima abejoti savo verte ir svarstyti, kodėl tokia mergina kaip tu pasirinkto tokį, kaip jis.

3. Tarp jūsų kuriasi gilus ir prasmingas ryšys

Žinoma, meilė – tai ryšys, gilus ir prasmingas. Dažniausias šio ryšio požymis – jis tave įsileidžia į daugelį savo gyvenimo sferų ir nori, kad tu būtum jų dalimi.

Galbūt jis tave supažindina su savo draugais ar bendradarbiais, galbūt nori tavimi pasididžiuoti savo šeimai. Galbūt jis tave vedasi kartu užsiimti dalykais, kurie jam įdomiausi – pakviečia eiti į žygį ar į lipdymo iš molio užsiėmimą.

REKLAMA

Gal jis tave vedasi į krepšinio rungtynes arba paklausia tavo nuomonės apie jo susigalvotą įsivaizduojamą futbolo komandą.

Vyrai įtraukia moteris į savo gyvenimus tada, kai mato ilgalaikių santykių perspektyvą.

Turėdama omenyje šiuos tris ženklus, taip pat nepamiršk dėmesingumo ir rūpestingumo. Kai jis iš tiesų yra kartu su tavimi, jis yra tau dėmesingas, pasirūpina tavimi tau dar nepaprašius, lyg iš niekur nieko staiga tave pabučiuoja – visa tai reiškia, kad jis tave įsimyli.

Kuo jis dėmesingesnis, tuo artimesni jūsų santykiai. Vyrai neskiria dėmesio moterims, kuriomis nesidomi, nesirūpina moterimis, su kuriomis nemato bendros ateities ir jų negloboja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų