• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Pirmoji liepos savaitė prasidėjo ne tik darganotais orais, bet taip pat ir sudėtingu periodu tam tikriems zodiako ženklams. Sužinokite, kas šią savaitę laukia ir jūsų. 

12

Pirmoji liepos savaitė prasidėjo ne tik darganotais orais, bet taip pat ir sudėtingu periodu tam tikriems zodiako ženklams. Sužinokite, kas šią savaitę laukia ir jūsų. 

REKLAMA

AVINAS

Pasirinkimo ir naujų tikslų numatymo metas. Marsas juda atbulai, todėl kaupkite jėgas kovai ir jokiu būdu nebandykite pradėti nieko naujo. Jausitės laimingesni ir patenkinti gyvenimu, jei mėgausitės tuo, ką jau esate sukūrę. Siekiant savo gerovės gali tekti paaukoti draugiškus ar meilės ryšius. Žvaigždės pataria neskubėti deginti tiltų: jokie pasiekimai netenka prasmės, kai nėra su kuo pasidalyti savo džiaugsmu.

JAUTIS

Neturėtumėte keisti krypties. Dėl Veneros globos būsite romantiški, lydės sėkmė. Jūsų patirtis, sukauptos žinios, įgūdžiai palaikys stabilumą. Šeimos ir meilės santykiai klostysis palankiai. Artimieji įvertins jūsų autoritetą ir įsiklausys į jūsų patarimus, jus rems ir palaikys. Užkariauti mylimo žmogaus širdį padės tikėjimas savo patrauklumu bei gebėjimas pasirinkti reikalingus žodžius ir strategiją.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI

Merkurijus darys įtaką jūsų socialiniam aktyvumui, tad būsite dėmesio centre. Dėl savo populiarumo galite tikėtis partnerių pagalbos ir palaikymo. Kad galėtumėte sėkmingai kopti karjeros laiptais, patartina įsiklausyti į kritiką ir, neleidžiant įsiplieksti įžeidumo kibirkštims, daryti atitinkamas išvadas. Saugokite sveikatą: sveikai maitinkitės ir laikykitės tinkamo darbo grafiko. Žvaigždės perspėja nepulti į kraštutinumus – tuomet savijauta bus puiki.

REKLAMA

VĖŽYS

Svarbiausia laiku imtis veiklos, kad nepraslystų palankios progos. Marsas neskatins asmeninės iniciatyvos, todėl darbai ir reikalai gali strigti. Seksis tarpininkams ir kūrybiniams darbuotojams. Šiuo metu vaikai ir jų gerovė rūpės kur kas labiau nei karjera. Dėl meilės reikalų išgyvenimų nenusimato – šią sferą puikiai kontroliuosite, o smulkių problemėlių neverta sureikšminti.

LIŪTAS

Kalbant apie šeimos ir meilės reikalus, laukia sudėtingas periodas. Venera kels įtampos bangas tarp įsimylėjėlių, santykių aiškinimosi scenų netrūks ir šeimose. Kad išvengtumėte nesutarimų, stenkitės mažiau kritikuoti ir moralizuoti, juk tobulų žmonių nebūna. Darbo ir karjeros reikalai klostysis puikiai, jeigu viską padarysite iki galo. Pakenkti galėtų nebent perdėta savikritika ir reiklumas, todėl jokiu būdu neužsiimkite saviplaka.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ

Dėl atbulai judančio Marso neverta nei pradėti, nei plėtoti jokių santykių. Darbe derėtų daugiau stengtis ir būti atsakingesniems, priešingu atveju galite sulaukti vadovybės priekaištų. Kai kuriems teks patirti, kokia svarbi yra draugystė ir ką reiškia turėti ištikimą draugą. Venkite operacijų ir būkite atsargūs kelionėse. Žvaigždės pataria išlikti objektyviems, negražinti tikrovės ir dėl mylimojo neaukoti savo interesų ir norų.

SVARSTYKLĖS

Veneros padedami, sustiprinsite draugystės, meilės, šeiminius ryšius, susipažinsite su įdomiais žmonėmis. Jeigu norisi ilgalaikių santykių, pasirūpinkite, kad jie būtų naudingi abiem pusėms, tačiau sutikti antrąją pusę šiuo metu nesitikėkite. Socialinį statusą sustiprinsite dalyvaudami visuomeniniuose renginiuose. Kad meilė liepsnotų, žvaigždės pataria neužpilti jos prieštaravimų ir priekaištų dušu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS

Merkurijus pažers įdomių pažinčių – tiek dalykinių, tiek asmeninių. Nestigs bendravimo, nebūtinai malonaus, tačiau privalomo, taip pat kvietimų dalyvauti įvairiuose visuomeniniuose renginiuose. Darbe galite tikėtis vadovybės palankumo ir kolegų pagarbos. Tik verslininkams ir vadovams bus nelengva. Asmeniniame gyvenime galimos ne itin malonios staigmenos dėl pakitusio mylimojo elgesio, bet žvaigždės pataria neskubėti daryti išvadų.

ŠAULYS

Dėl Marso padėties viskas vyks kaip sulėtintame kine, tačiau tai netrukdys jums sėkmingai išspręsti daug svarbių klausimų, susijusių su darbu, ir žengti dar vieną žingsnį išsvajoto tikslo link. Galimos finansinės įplaukos – gal kas nors grąžins skolą, gal gausite premiją. Tai leis užbaigti kai kuriuos reikalus ar įsigyti išsvajotą daiktą. Kad asmeniniame gyvenime vyktų teigiami pokyčiai, žvaigždės pataria atnaujinti savo įvaizdį.

REKLAMA

OŽIARAGIS

Marsas neskatins daugiau bendrauti, o tai gali turėti įtakos draugiškiems ryšiams ar kontaktams su naudingais ir reikalingais žmonėmis. Gali netikėtai nukristi ūpas, nemaloniai sutrikti emocinis fonas. Pagrindinis jūsų patarėjas ir pagalbininkas bus mylimas žmogus, o artimieji apsups rūpesčiu ir visokeriopai palaikys. Žvaigždės pataria susitvardyti ir pasistengti, kad nuotaikų blyksniai neišmagnetintų jūsų asmeninių ir profesinių pasiekimų.

VANDENIS

Merkurijus bus harmoningas, tad bendrą kalbą rasite su visais – ir su artimaisiais, ir su dalykiniais partneriais. Patenkinti bus ir mylimieji: puikiai seksis užkalbėti dantį. Palankus metas ne dirbti, bet mokytis, kelti kvalifikaciją. Polinkis išlaidauti gerokai ištuštins piniginę, tad norint išlaikyti teigiamą balansą teks iš širdies paplušėti. Kadangi rizika įlįsti į skolas bus nemenka, žvaigždės pataria iš anksto nusiteikti taupyti.

REKLAMA

ŽUVYS

Venera skatins nerti į flirto ir pramogų vandenis, kuo giliau ir toliau nuplaukiant nuo darbinių žygdarbių. Tai nepatiks nei kolegoms, nei vadovybei, o ir finansams pakenks. Nors darbas jums – rimtas dalykas, vis tiek norėsis įrodinėti, kad turite teisę pailsėti. Asmeniniame gyvenime galimas netikėtas įvykis, kuris ir sujaudins, ir privers sunerimti. Žvaigždės įspėja: kažką reikia keisti, kad ateityje tarp jūsų ir mylimo žmogaus nekiltų nesusipratimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų