REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo mėnesį į televizoriaus ekranus sugrįš populiariausias muzikinis šou Lietuvoje „X Faktorius“.

Rugsėjo mėnesį į televizoriaus ekranus sugrįš populiariausias muzikinis šou Lietuvoje „X Faktorius“.

REKLAMA

Tai – projektas, kuriame TV3 žiūrovai stebi, kaip gimsta būsimos muzikos žvaigždės. Kaip tikina „X Faktoriaus“ teisėjai, šeštasis projekto sezonas su tikra talentų bomba.

Tuo, kad „X Faktoriaus“ atrankose emocijos liejosi per kraštus, galima įsitikinti žiūrint trumpą filmuką iš atrankų. Į Šiaulius ir Vilnių plūdo be scenos negalintys gyventi būsimi projekto dalyviai. Vieni iš jų be proto jaudinosi, o kiti ramiai, pasitikėdami savimi, žengė į sceną. Visus juos vienijo bendras noras – sužavėti keturis projekto teisėjus, išgirsti keturis „taip“ ir patekti į kitą projekto etapą. „X Faktoriaus“ žiūrovai išvys ir aršiai nusiteikusio dalyvio konfliktą su teisėjais, tėvų valiai nepaklususių jaunuolių pasirodymus. Ir nors šou visuomet būdavo populiaresnis tarp merginų, šį sezoną „X Faktoriuje“ panoro dalyvauti kaip niekada daug vaikinų.

„Smagu, kad geriausi dalyviai pasirinko geriausią šou. Filmuojant atrankas teisėjai buvo labai užsidegę, jau dabar galiu pasakyti, kad tai bus vienas geriausių sezonų. Praėjusiais metais sulaukėme daug ryškių dalyvių, žavėjusių ne tik savo dainavimu, bet ir asmenybe. Šiais metais dalyviai bus tikra bomba. Ir tai ne tušti pažadai. Atrankų žiūrovai jau galėjo tuo įsitikinti“, – intriguoja vienas iš projekto teisėjų ir prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

REKLAMA
REKLAMA

Projekto scenoje pasirodys dalyviai ne tik iš Lietuvos, bet ir Belgijos, Lenkijos, Latvijos, Gruzijos. Dar vienas džiuginantis faktas – dėl „X Faktoriaus“ į Lietuvą grįžtantys emigrantai. „Sugrįžta mūsų talentingi jaunuoliai, kurie yra baigę ar dar besimokantys prestižiniuose muzikos koledžuose, akademijose. Jie ieško savo kelio ir neatmeta galimybės sugrįžti į tėvynę. Tiesa, tą padaryti žada tuo atveju, jei pasiseks „X Faktoriuje“, – pasakoja S. Urbonavičius-Samas.

REKLAMA

„Teisėjai filmavimą paliko kaip ant sparnų. Justė Arlauskaitė-Jazzu labai džiaugėsi, kad vėl grįžo į „X Faktoriaus“ teisėjos kėdę, nes tokių emocijų ji seniai nematė. Na, o Saulius Prūsaitis tikino, kad laukia nerealus sezonas ir sunkiai tvardė savo emocijas. Sunkiausia bus nuspręsti, kuris teisėjas kuriai kategorijai vadovaus. Vieną dieną Jazzu nori dirbti su vyresniais, o kitą jau su vaikinais. Visi dalyviai labai geri, tad teisėjų laukia sunkus apsisprendimo momentas“, – pasakoja projekto režisierius Mindaugas Meškauskas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų