REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Rungtynių akimirkos (nuotr. SCANPIX)

Klivlando „Cavaliers“ krepšininkai sulaukė antžmogiško LeBrono Jameso pasirodymo ir buvo labai arti sensacijos pirmosiose NBA finalo serijos rungtynėse.

31

Klivlando „Cavaliers“ krepšininkai sulaukė antžmogiško LeBrono Jameso pasirodymo ir buvo labai arti sensacijos pirmosiose NBA finalo serijos rungtynėse.

REKLAMA

„Cavs“ išvykoje tik po pratęsimo 114:124 (30:29, 26:27, 22:28, 29:23, 7:17) nusileido Oklando „Golden State Warriors“, nors turėjo puikius šansus švęsti pergalę ketvirto kėlinio pabaigoje.

Per paskutines keturiasdešimt sekundžių įvyko daug dalykų – Kevinas Durantas iš pradžių buvo nubaustas pražanga puolime, bet teisėjai po peržiūros pakeitė sprendimą ir pražangą skyrė LeBronui Jamesui.

Vėliau George’as Hillas prametė baudos metimą, kurį pataikęs būtų išvedęs „Cavaliers“ vyrus į priekį 108:107 ir „Warriors“ komandai palikęs vos 4,7 sek.

Tačiau grubiausiai klydo J.R.Smithas, kuris sugriebė kamuolį po G.Hillo netaiklios antrosios baudos, bet užuot metęs iš po krepšio ar perdavęs kamuolį ekipos draugui, nubėgo su juo prie vidurio linijos, taip išdeginęs laiką ir pasiuntęs klubus į pratęsimą, kuriame Klivlando komanda neturėjo jokių šansų.

REKLAMA
REKLAMA

Šis epizodas tapo labiausiai aptarinėjamu po rungtynių, o vienas žurnalistas taip išvedė iš kantrybės L.Jamesą, kad šis neatsakė į klausimą ir atsistojęs paliko spaudos konferenciją.

REKLAMA

„Kaip manote, ką tuo metu galvojo J.R.Smithas?“, – paklausė žurnalistas.

„Iš kur man tai žinoti?“, – perklausė L.Jamesas.

„Ar jūs apie tai nediskutavote po rungtynių?“, – pasitikslino žurnalistas.

„Manęs to jau klausė prieš tai ir aš atsakiau, kad ne. Nežinau nei ką jis galvojo, nei kokį klausimą jūs man bandote užduoti“, – kiek supyko L.Jamesas.

„Tik bandau sužinoti, ar jūs žinojote, ką jis tuo metu galvojo. Nesate tikras?“, – neatlyžo žurnalistas.

„Ką turite omenyje, sakydamas, kad nebuvau tikras? Aš nežinau, ką jis galvojo“, – dar labiau susierzino „Cavaliers“ lyderis.

REKLAMA
REKLAMA

„Ar J.R.Smithas žinojo, koks tuo metu rezultatas?“, – klausimais L.Jamesą toliau atakavo žurnalistas.

Tada L.Jamesas atsistojo ir paliko konferencijų salę, palinkėdamas žurnalistui „būti geresniu rytoj“.

Tuo tarpu „Cavaliers“ treneris Tyronnas Lue po mačo prisiminė teisėjų sprendimą, kai šie pakeitė K.Duranto pražangą puolime į L.Jameso pražangą gynyboje.

„Peržiūrėti tą epizodą buvo visiška nesąmonė. Mūsų komandai, kuri žaidė atiduodama visą širdį, taip pralaimėti yra labai blogai ir neteisinga. LeBronas žaidė fenomenaliai. Taip sužaisti ir būti apvogtam.. Tai neteisinga“, – apmaudą liejo T.Lue.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų