REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Kapinės (nuotr. 123rf.com)

Sakoma, kad gyvenime niekas nevyksta šiaip sau ir aplinkoje nuolatos egzistuoja likimo siunčiami ženklai, kurie gali įspėti apie artėjančius pavojus. Kaip šiuos paslaptingus ženklus pastebėti ir atpažinti jų reikšmę, kalba ragana, filosofijos daktarė Jelena Simonova.

13

Sakoma, kad gyvenime niekas nevyksta šiaip sau ir aplinkoje nuolatos egzistuoja likimo siunčiami ženklai, kurie gali įspėti apie artėjančius pavojus. Kaip šiuos paslaptingus ženklus pastebėti ir atpažinti jų reikšmę, kalba ragana, filosofijos daktarė Jelena Simonova.

REKLAMA

„Atpažįstant likimo siunčiamus ženklus galite numatyti, kas laukia ateityje ir ko reikėtų pasisaugoti. Tikriausiai sutiksite, kad vienas skaudžiausių įvykių gyvenime – artimojo netektis ir tam tikri ženklai jau nuo senovės laikomi apie tai pranašiškais“, – atskleidžia moteris.

Pranašystės apie artimojo netektį

Jei sapnuojate žmogų, kuris praneša iškeliaujantis visam laikui į tolimą šalį, kurios pavadinimo neįvardina arba rankos mostu parodo į didelius baltus namus bei pareiškia, kad nuo šiol juose gyvens, tai gali pranešti apie sapnuojamo žmogaus netektį.

Pasak raganos, dažnai tokie sapnai aplanko prieš iškeliaujant anapilin senyvo amžiaus giminaičiams arba sunkiai sergantiems artimiesiems.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat yra plačiai žinomi ženklai, su kuriais susiduriama realybėje. „Pavyzdžiui, sudužęs veidrodis, kada ne žmogus jį sudaužo, o veidrodis nukrenta pats arba į langą atsitrenkęs paukštis, gausiai išbarstyta druska, staiga sustojęs laikrodis – tai gali būti perspėjimai“, – įvardina Jelena Simonova.

REKLAMA

Vis dėlto, jokiu būdu šiuos ženklus nereikia laikyti fatališkais, nes jų pagrindinė funkcija – ne gąsdinti, bet perspėti. Pranašiška laikoma ir nuojauta, ypač jeigu žmones sieja kraujo ryšys. Motina dažnai jaučia, jeigu jos vaikui gresia pavojus, seserys bei broliai, ypač dvyniai, taip pat gali nujausti kažkuriam kylančią grėsmę.

„Tokiais atvejais išgyvenama emocinė sumaištis arba nerimas, kurių nepavyksta numalšinti koncentruojant dėmesį kitur. Žmogus, nujausdamas artimam žmogui gresiantį pavojų, tarytum neranda sau vietos“, – sako ragana.

REKLAMA
REKLAMA

Perspėjimai apie ligą

Kai kurie likimo siunčiami ženklai, pasak pašnekovės, gali sufleruoti, kad žmogaus gyvybiškai svarbus vientisumas yra pažeistas ir tai reiškia fizinių arba psichologinių ligų grėsmę.

Pavyzdžiui, remiantis daugelyje kultūrų paplitusiu senoviniu prietaru, jei žmogus pats netyčia sudaužo veidrodį ir šiam sudužus šukėse pamato bent dalį savo atvaizdo, tai gali reikšti pavojų sveikatai.

„Sudužus veidrodžiui, jo šukes reikėtų surinkti taip, kad nematytume savo atspindžio ir galiausiai jas išmesti. Analogišką reikšmę gali turėti, jei iš rankų iškrenta bei dūžta mėgiamas puodelis ar kitas trapus daiktas.

Taip pat verta atkreipti dėmesį į sapnus, kuriuose save regime tarsi iš šalies arba sapne matome savo atspindį veidrodyje, kuriame atrodome sergantys ar pavargę“, – apie ženklus, perspėjančius ligas, kalba ragana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kad ir kokius ženklus bei prietarus gyvenime įžvelgtumėte, Jelena pabrėžia, jog svarbu neleisti, jog šie užvaldytų ir įbaugintų. Būtina prisiminti, kad siunčiamas ženklas suteikia galimybę užbėgti negatyviems įvykiams už akių, pavyzdžiui, tai gali paskatinti pasitikrinti sveikatą, pakeisti mitybą ar kitaip pasirūpinti sveikatos gerove.

Įdomu tai, kad fiziniai bei psichiniai negalavimai patys savaime yra ženklai. Jeigu dėl kojos lūžio apribotas judėjimas, reiškia pats laikas permąstyti savo gyvenimo kelią bei jį pakoreguoti.

Rankų lūžiai sufleruoja, kad reikėtų permąstyti savo veiksmus, regėjimo arba klausos sutrikimai išduoda nenorą tam tikrus mums svarbius dalykus matyti ar girdėti, o skrandžio ir virškinamojo trakto ligos siunčia ženklą, jog kažko svarbaus gyvenime negebame priimti teisingai.

REKLAMA

„Kartais nesudėtingas negalavimas siunčiamas tam, kad pagaliau žmogus galėtų pailsėti, ištrūkti iš darboholizmo ir nesibaigiančio rūpinimosi kitais liūno. Žinoma, pasitaiko ir atvirkštinių atvejų, kada ligą žmogus įsitaiso kaip manipuliacijos kitais įrankį“, – tvirtina filosofijos daktarė.

Ženklai apie tykančias nelaimes

Pašnekovė įsitikinusi, kad pavėlavimas į autobusą ar lėktuvą beveik niekada nebūna atsitiktinis, nes tai dažniausiai apsaugo nuo nepageidaujamo įvykio.

Taigi, jei dėl vienų ar kitų priežasčių negalite atsidurti ten, kur buvote suplanavę ir visos aplinkybės klostosi netinkamai, patartina likti namuose ir nesiveržti bet kokia kaina įgyvendinti planų.

„Taip pat jeigu jūsų dėmesį patraukė nuplėštos afišos gabaliuke likęs grėsmingas žodžių derinys arba galvoje įkyriai sukasi ta pati dainos frazė negatyviu ar nerimą sukeliančiu turiniu, verta stabtelėti bei pamėginti iššifruoti: ką sako bei kokias asociacijas kelia galvoje skambantys žodžiais? Kadangi tai gali būti siunčiamas ženklas, pranešantis apie artėjančią kokią nors nelaimę“, – pataria ragana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų