REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Jei šiuo metu jums nedelsiant reikės ką nors svarbaus nuspręsti, pamirškite ambicijas. Atidžiai išklausykite pašnekovus: tai gali būti jums naudinga. Jūsų nuoširdaus dėmesio laukia ir artimieji, draugai.

Tauras Šiandieną jus labai domins įvairios paslaptys, gyvenimo užkulisiai. Lengva bus apsigauti, nes jums pateiks nekonkrečią informaciją, kurią galima suprasti įvairiai. Atsargiai vairuokite.

Dvyniai Atidžiai dirbkite numatytus darbus, netingėkite paieškoti aktualios informacijos. Jeigu pasyviai plauksite pasroviui, gali nukentėti kai kurie jūsų interesai dėl juridinio proceso ar derybų baigties.

Vėžys Kažkas gali jus gundyti investuoti į rizikingą veiklą, pirkti ar parduoti, išsinuomoti ar išnuomoti. Galbūt būsite raginami tartis dėl verslo projektų, politinių ar kitų siekių, juos derinti. Rizika turi būti pamatuota, nes avantiūrizmas nuves į aklavietę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tikriausiai būsite kūrybingi, darbštūs, pasižymėsite komercine uosle. Reikalai neblogai judės į priekį. Visgi sėkmė labai priklausys nuo sugebėjimo bendrauti. Įmanomos intriguojamos pažintys.

REKLAMA

Mergelė Aplinkybės privers atkreipti dėmesį į kelis dalykus, kurių anksčiau nepastebėdavote. Galbūt teks pripažinti, kad neteisūs jūs, o ne kiti. Turbūt tenkinsite nemažus šeimos narių poreikius. Nepatartini atviri, tiesmuki pareiškimai.

Svarstyklės Būsite žaismingai nusiteikę, vilios pramogos, pasimatymai. Gerai pagalvokite, ar verta pradėti dvigubą žaidimą. Nepameskite asmeninių daiktų, nepamirškite susitarimo, įsipareigojimo.

Skorpionas Šiandieną teks kaip reikiant paplušėti darbe. Be abejo, seksis geriau, jei dirbsite nenuobodų, prasmingą darbą, nes kasdienė rutina jus slėgs. Gali būti, kad pakliūsite į dviprasmiškas situacijas, jei tik pasiduosite pagundoms, silpnybėms.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Šiandien būsite emociškai įsitempę. Į visas neigiamybes žvelgsite tarsi per didinamąjį stiklą. Drastiški poelgiai nieko gero neduos. Ieškokite protingų sprendimų. Tiktų konsultuotis juridiniais klausimais.

Ožiaragis Tikėtinos finansinės problemos. Tikriausiai jums galėtų padėti įtakingi draugai. Tačiau neturėkite iliuzijų, kad jūsų skolos ir nuodėmės bus pamirštos. Kita vertus, pravartu mėginti atsiimti skolas iš tų, kurie skolingi jums.

Vandenis Šiandien gali apimti nenumaldomas permainų arba žinių ir naujienų troškulys. Galbūt ateities planus aptarsite su žmonėmis, kuris gali paveikti įvykius. Gera diena tik neįpareigojantiems pokalbiams, neaštrioms diskusijoms.

Žuvys Aktualūs bus su karjera, autoritetu susiję klausimai. Tikriausiai stengsitės reabilituotis, jei jūsų reputacijai yra iškilęs pavojus. Stenkitės išlaikyti dvasinę pusiausvyrą, tikėkite, kad išeitį visada rasite, kad ir kas nutiktų.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų