REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Gegužės 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Reikalai, kuriuos dabar tvarkote, neduos greitų vaisių, tačiau pasiekimai bus ilgalaikiai. Gerai priimti svarbius žmones savo namuose. Pasistenkite pirmiausia būti geri saviems, o ne svetimiems.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Diena sėkminga, bet su viena išlyga: mažiau planuokite, mažiau vilkitės, nes viskas gali išeiti kiek kitaip, nei planuosite. Vis dėlto sulauksite daug simpatijų, malonaus dėmesio.

REKLAMA

Dvyniai Aktyvus metas, geras įvairiems darbo reikalams tvarkyti, tinkamas ir remonto pradžiai, sveikatai tikrinti. Vakare pasikvieskite svečių: senų draugų ar gerbiamų žmonių, ypač atvykusių iš toli vizitas taps džiugiu bei naudingu įvykiu šeimos gyvenime.

Vėžys Sutuoktinio nuoširdumas ir aplinkinių dėmesys suteiks jėgų, optimizmo. Diena palanki deryboms, konfidencialiems susitarimams. Priimkite gautus pasiūlymus bendradarbiauti ir neatsisakykite paviešėti. Tai puiki diena pasirodyti visuomenėje ir priimti svečius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Rizikuoti nereikėtų, kaip ir pervertinti savo galimybių. Tinkamas metas spręsti skolų problemas. Galima ir netikėta dovana, nelaukta pagalba.

Mergelė Palankus metas, tinkamas kelionėms, susitikimams su užsieniečiais. Jūsų įtaka aplinkiniams sparčiai augs, jus pastebės svarbūs asmenys. Galite tikėtis ne tik dosnių komplimentų, šaunių įvertinimų, bet ir naudingų pasiūlymų.

Svarstyklės Nors pakaks šeiminių rūpesčių ar tiesiog norėsis ramybės, romantikos, prisiverskite užsiimti svarbių dalykinių reikalų tvarkymu. Mokėkite naudotis palankiomis veiklai aplinkybėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Geros naujienos, vertingi pasiūlymai, naudingi susitikimai. Ir daug netikėtumų. Mažiau planuokite, pagalba ir sėkmė ateis nelauktai, tarsi netyčia.

Šaulys Netikėtų, beveik mistiškų sutikimų, netikėtumų, atsitiktinumų metas. Tiesa, šiandien bus labiau reikalingas poilsis ir ramybė, kad galėtumėte pasvajoti, atsipalaiduoti: užsimiršus kils puikių idėjų.

Ožiaragis Esate sumanūs ir įžvalgūs, gebantys greitai ir teisingai apsispręsti. Siekite savo tikslų, kovokite už savo interesus. Nevenkite atviro pokalbio su sutuoktiniu.

REKLAMA

Vandenis Šios dienos susitikimai, pokalbiai bei veiksmai naudingi, o įgyta patirtis vertinga. Palanku spręsti finansines problemas, tvarkyti svarbius verslo reikalus. Puiki proga pirkti dovanas ir jas teikti.

Žuvys Daugiau bendraukite, judėkite, keliaukite, likite dėmesingi tam, ką išgirsite, sužinosite. Beje, atsitiktinumas suteiks laimę, ir tai gali būti netikėtas susitikimas, pažintis, nelauktas skambutis ar žinia. Tinkamas metas ilgalaikiams susitarimams.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų