REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Mary Crumpton (nuotr. Vida Press)

Šiais laikais tampa vis sunkiau nustebinti, tačiau viena britė prajuokino tūkstančius.

6

Šiais laikais tampa vis sunkiau nustebinti, tačiau viena britė prajuokino tūkstančius.

REKLAMA

Mėlynplaukė moteris pareiškė, kad yra senamadiška, tačiau iš tiesų ji turi vyrą, sužadėtinį ir net du vaikinus.

Mary Crumpton neslepia – populiarios laidos metu ji atskleidė, kad norėtų, jog Didžiojoje Britanijoje būtų galima turėti daugiau nei vieną vyrą. „Nemanau, kad meilė gali turėti limitus“, – įsitikinusi ji.

„Laikui bėgant supratau, kad esu iš tų, kuriems vienu metu patinka daugiau, nei vienas žmogus“, – apie savo pasirinkimus kalbėjo ji.

Šiuo metu Marry yra ištekėjusi už Timo, o taip pat turi ir sužadėtinį Johną – jis gyvena kartu su pora. Kiti du jos vaikinai – Jamesas ir Michaelas – gyvena netoliese.

Paklausta, kaip sekasi gyventi su dviem vyrais, Mary buvo atvira: „Mes gyvena kaip šeima – dalinamės net sąskaitomis. Timas ir Johnas jaučiasi kaip broliai“.

REKLAMA
REKLAMA

Problemų sugyventiniams nekyla ir įvairių svarbesnių progų metu. „Neturime jokių taisyklių. Pavyzdžiui, per mano gimtadienį mes visi nueiname į barą, o vėliau aš miegu su tuo, su kuriuo tuo metu labiau norisi“, – nuoširdžiai savo intymaus gyvenimo detales atskleidė ji.

REKLAMA

M. Crumpton teigia, kad savo laiką antrosioms pusėms stengiasi dalinti taip sąžiningai, kaip tik pavyksta. Vis dėlto ji pabrėžia, kad jai svarbus ir laikais sau: „Privalau turėti ir pačiai sau skirtą dieną. Tam pasirinkau ketvirtadienius.“

Laidos vedėjas nesusilaikęs paklausė, ar jiedu yra išbandę intymius santykius ir tryse. Mary atsakymas į šį klausimą visus pritrenkė ir sukėlė tikrą sensaciją internete: „Kai kuriems žmonėms tokie dalykai gal ir patiktų, bet aš esu senamadiška. Mano visi keturi santykiai yra normalūs – tiesiog taip nutiko, kad turiu jų daugiau, nei kiti žmonės.“

Ji taip pat pabrėžė, kad visi jos mylimieji taip pat „yra laisvi“ turėti tiek santykių, kiek tik nori – paprasčiausiai jiems užtenka ir jos vienos.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų