REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Vilniuje nušautas du žmones sukandžiojęs šuo nuotr. Broniaus Jablonsko

Gegužės ketvirtoji buvo lemtinga 72-ejų vilnietei Rimutei Musnikienei. Moters geraširdiškumas ir planas kaimynei nunešti pomidorų sodinukų baigėsi tragiškai – ją užpuolė kaimynės vilkšunis.

23

Gegužės ketvirtoji buvo lemtinga 72-ejų vilnietei Rimutei Musnikienei. Moters geraširdiškumas ir planas kaimynei nunešti pomidorų sodinukų baigėsi tragiškai – ją užpuolė kaimynės vilkšunis.

REKLAMA

Netrukus dėl daugybinių sužalojimų vilnietė buvo pristatyta į ligoninę, paguldyta į reanimacijos skyrių, kuriame praleido keturias paras.

Visą laiką taršė

Tik vakar moteris buvo perkelta į traumatologijos skyrių. Šiek tiek atsigavusi ji tv3.lt papasakojo skaudaus įvykio detales.

„Nė akimirkai nebuvau praradusi sąmonės, todėl gerai prisimenu, kaip viskas vyko ir kokia eiga buvo.

Paskambinau savo kaimynei ir pasiūliau pomidorų sodinukų. Ji silpnos sveikatos, todėl pati ir nunešiau jai.

Sudėjau į dėžutę, nuėjau iki jos namo vartelių ir pastačiau juos. Palikau prie vartelių vien todėl, kad pas ją yra šuo, kurio aš visada bijojau.

REKLAMA
REKLAMA

Pakviečiau Genutę ateiti, kad ji juos paimtų, o pati nuėjau namo dar paimti kelis. Ji atidarė vartelius, paėmė pomidorus, o po akimirkos pamačiau, kad pro jos kojas ėmė lįsti šuo, kuris netrukus puolė mane kandžioti.

REKLAMA

Genutė ėmė šaukti šuns vardą, tačiau jis nereagavo. Draskė mane intensyviai ir labai piktai. Ji šaukė, laikė jį už uodegos, bet nieko negalėjo padaryti. Jis visą laiką mane taršė.

Paprašiau, kad kaimynė mane užgultų – buvau įsitikinusi, kad jos nepuls kąsti. Tai pasiteisino – jau po kelių sekundžių aš prašliaužiau į jos kiemą ir atsisėdau visiškai be jėgų“, - prisiminė moteris.

Lemtingų ženklų nebuvo

Ji atvira – po įvykio buvo visa kruvina, sukandžiota, vienas jos klubas buvo iškąstas. Tada moteris išgirdo šūvius į šunį.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai pirmas kartas, kai prie manęs buvo prisiartinęs šuo. Aš bijau tokių šunų ir niekada jų neprisileidžiu.

Šiuo metu esu sutvarstyta, mane medikai puikiai prižiūri, skyrė visą įmanomą pagalbą. Žaizdos buvo didžiulės, matėsi kiekvienas iškandimas, išdraskymas, dešinė ranka visiškai perkąsta“, - kalbėjo moteris.

Rimutė atvira: jokių lemtingų ženklų ar pranašingų sapnų, galėjusių įspėti apie nelaimę, nebuvo, todėl ji jautėsi drąsiai, net nepagalvojo, kad jai galėtų iškilti pavojus gyvybei. 

Šuo saugojo kiemą

Kol kas ji dar nežino, kiek laiko liks gulėti Santarų ligoninėje, tačiau net neabejoja, kad kiekvieną dieną jos sveikata tik gerės ir jau netrukus ji atsigaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad nelaimė įvyko Kryžiokų Sodų 6-oje gatvėje. Apie ją policijai buvo pranešta 13 valandą.

Vilkšunis kėsinosi ir į atvykusius medikus bei policininkus – šiems teko šunį nušauti. Vienos žiauriai sudraskytos moters būklė kritinė.

Kaimynai sako, kad vilkšunis buvo ypač akylai saugojo savo kiemą. Prie visai šalia gyvenančių kaimynų jis buvo pripratęs, tačiau matyt už kelių namų gyvenančios moters nepažinojo.

Šuo lyg ir kiek apsiramino, tačiau jau už kiemo ribų puolė ir ant atvažiavusių medikų bei policininkų – neleido prieiti prie sužeistosios. Atvažiavusiems policininkams neliko nieko kito, kaip tik nušauti šunį.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų