• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Naktinis košmaras Ukmergėje (TV3 koliažas)

Šeimos konfliktas Ukmergėje vos nesibaigė tragiškai. Į portalą tv3.lt kreipėsi keli sunerimę skaitytojai dėl šią naktį įvykusio sugyventinių konflikto viename daugiabutyje Ukmergėje. Žmonės pasakojo, kad moters ir vaiko klyksmai pažadino ne vieną.

14

Šeimos konfliktas Ukmergėje vos nesibaigė tragiškai. Į portalą tv3.lt kreipėsi keli sunerimę skaitytojai dėl šią naktį įvykusio sugyventinių konflikto viename daugiabutyje Ukmergėje. Žmonės pasakojo, kad moters ir vaiko klyksmai pažadino ne vieną.

REKLAMA

Žinant, kad bute yra vos trijų metų mergytė, kaimynai negalėjo nurimti, todėl iškvietė policiją.

Išsigando garsų balkone

Su portalu tv3.lt bendravusi viena iš košmariškos nakties įvykių liudininkių (pavardė redakcijai žinoma) pasakojo, kad nakties tylą tiesiog skrodė klyksmai.

„Išgirdome naktį baisų triukšmą bute, bet sunku buvo suprasti, ką daužo, ar moterį, ar daiktus mėto. Nors girdėjosi, kad tikrai ir dužo kažkas. Kai išgirdom, kad triukšmas persikėlė į balkoną, išsigandome dar labiau, kad neišmestų ar neiššoktų kas nors.

Triukšmas buvo tikrai baisus. Juolab, baisu dar dėl to, kad nežinai, kas vyks, gal užmuš ar išmes“, – pasakojo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Į pranešimą sureagavo policijos pareigūnai ir medikai. Moters teigimu, atvykę buvo net keli ekipažai.

Moteris pretenzijų neturėjo

Kaip pranešė Vilniaus VPK policijos atstovai, pranešimas gautas buvo gautas naktį, gerokai po vidurnakčio. Pranešėjai nurodė girdėję triukšmą kaimynų bute, garsiai verkiančią moterį ir šaukiantį vyrą. Buvo akcentuota ir tai, kad bute yra mažametis vaikas.

REKLAMA

Atvykusiems pareigūnams 22 metų buto nuomininkė S. T. aiškino, kad įvyko konfliktas su 34 metų draugu M. V. dėl asmeninių priežasčių, tačiau smurto nebuvo ir ji pretenzijų niekam neturi. Todėl jos sugyventinis nebuvo išvežtas. 

Moteris pareigūnams pasakojo, kad konflikto metu pati eidama užsikabino už kėdės ir griūdama atsitrenkė į duris, todėl išdužo durų stiklas.

Visgi, kaimynai jau buvo informavę apie įvykį trimetės mergytės biologinį tėvą G. P., kuris atvyko ir pasiėmė dukrą.

Kaimynai atsiliepė gerai

Su portalu tv3.lt bendravę šeimos kaimynai tikino, kad mažai, ką gali pasakyti apie naujakurių šeimą, kadangi jie šiame name gyvena vos tris ar keturis mėnesius.

REKLAMA
REKLAMA

„Nors ta moteris tikrai maloni, tvarkinga, mandagi, nieko blogo negalėčiau pasakyti. O vyro net nežinau, nebuvau daug kartų mačiusi. Tik žinojau, kad jauna šeima, mergytę turi.

Pirmą kartą toks įvykis buvo, net įtarti negalėjome. Bet negalėjome nereaguoti, juk vaikas mažas yra, bijojome, kad nelaimė neįvyktų“, – sakė kaimynai.

Jie pasakojo, kad matydavo moterį vedančią mergytę į darželį, tačiau šiandien dar jos nematė.

Ukmergės Vaiko teisių apsaugos poskyrio specialistė patvirtino, kad informaciją apie incidentą yra gavę, tačiau daugiau detalių apie šeimą ir tyrimą neatskleidė. Esą, vaikas dabar yra saugus su biologiniu tėvu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mirė po smūgių lavinos

Nors šį kartą išvengta tragedijos, liudininkai tikino ir siekę tam užkirsti kelią, o ne laukti kraupios baigties.

Visa Lietuva su siaubu prisimena žiauriai sumušto berniuko mirtį, įvykusią pernai, sausio 27-osios rytą Kauno klinikose.

Keturmetis Matukas į ligoninę sausio 25 dieną dėl daugybinių kūno sumušimų pristatytas iš namų Kėdainiuose. Ekspertai nustatė, kad vaikui suduoti ne mažiau kaip 135 smūgiai, mirtini buvo suduoti į galvą. Turima duomenų, kad vaikas prieš mirtį muštas tris dienas.

Vaiko motinai M. Kaziukaitytei inkriminuojamas tyčinis itin žiaurus savo bejėgiškos būklės mažamečio šeimos nario nužudymas. Kaltinime teigiama, kad ji, „suvokdama, kad ilgalaikiu mušimu ir daugybės kūno sužalojimų padarymu sukelia dideles fizines kančias bei skausmą, itin žiauriai nužudė mažametį, dėl mažametystės esantį bejėgiškoje būklėje, savo šeimos narį“. Moteris taip pat teisiama už piktnaudžiavimą motinos valdžia.

Jos sugyventinis Gediminas Kontenis teisiamas dėl itin žiauraus bejėgiškos būklės mažamečio nužudymo. Jam inkriminuojami ir trys epizodai dėl nežymaus mažamečio sveikatos sutrikdymo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų