REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Baltijos jūra (nuotr. Fotodiena.lt)

Pranešama apie gelbėjimo operacija Baltijos jūroje.

5

Pranešama apie gelbėjimo operacija Baltijos jūroje.

REKLAMA

Ketvirtadienį per pietus gautas pranešimas, kad Melnragėje, ties molu, į vandenį įkrito žmogus. Informaciją portalui tv3.lt patvirtino Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė. 

Pirminiais duomenimis, pranešimas apie įkritusį vyrą gautas 11.48 val. Įkritusį vyrą pamatęs kitas žmogus šoko jo gelbėti, bet nesėkmingai. Ant kojų sukeltos gelbėjimo tarnybos. 

Buvo pranešta, kad žmogus įkrito netoli Melnragės, vėliau patikslinta vieta. Pirminiais duomenimis, žvejys įkrito nuo molo.

Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovės, nelaimės vietoje dirba narai. Planuojama kelti sraigtasparnį.

REKLAMA
REKLAMA

„Dabar į įvykio vietą yra išsiųsta papildoma Karinių jūrų pajėgų narų komanda bei papildomai yra išsiųstas Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pakrančių apsaugos pasienio rinktinės laivas paieškos operacijai“, – BNS sakė Karinių jūrų pajėgų atstovas komandoras leitenantas Ramūnas Kažerskas.

REKLAMA

„Tame rajone vis dar dirba Karinių oro pajėgų sraigtasparnis“, – pridūrė jis. „Tas žmogus, kuris buvo šalia, jo nuomone, žmogus į vandenį įkrito dėl sveikatos problemų ir, jo nuomone, nuskendo“, – kalbėjo R. Kažerskas.

Ieškoti į vandenį įkritusio asmens pakeltas Karinių jūrų pajėgų sraigtasparnis, nelaimės vietoje dirba Karinių jūrų pajėgų Povandeninių veiksmų komandos narai ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pakrančių apsaugos pasienio rinktinės laivas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų