• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Vienatvė (nuotr. 123rf.com)
40

Balandžio 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Tikėtina situacija, reikalaujanti įgūdžių. Labiau pasitikėkite savo finansine uosle ir patyrimu. Profesinėje veikloje nusimato permainos arba darbų antplūdis, dėl kurio kažką aukosite, bet bus verta tai daryti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Niekur nedings įtampa santykiuose su aplinkiniais, bet ji turėtų darytis pozityvesnė, skatinanti pasitempti, būti vertiems savo priešininkų, konkurentų. Reikėtų kontroliuoti savo žodžius, nežadėti neįmanomų dalykų.

REKLAMA

Dvyniai

Privalote susirūpinti ir imtis visų priemonių, jeigu turite finansinių problemų. Stenkitės, kad jūsų nepergudrautų. Materialinės pagalbos gali prireikti meilės partneriui arba šeimos nariui.

Vėžys

Šiandien reikėtų paskubėti sutvarkyti juridinius formalumus, jei tokių yra. Jūsų mintys tikriausiai suksis apie keliones, pramogas ir meilės romantiką. Galimi poelgiai, kurie šiek tiek prieštaraus jūsų principams ir moralei.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jei galvojate apie kokias nors reformas darbe, pareigų keitimą, įsidarbinimo galimybes, tai pats metas pasikalbėti su asmeniu, kuris gali pastūmėti reikalus pirmyn. Tačiau nauja veikla pareikalaus valios pastangų, sveikatos ir drąsos.

Mergelė

Šiandien nuobodžiauti neteks ne tik dėl suaktyvėjusio bendravimo, bet ir dėl naujos veiklos ar hobio. Galite gauti žinią ar pasiūlymą, kuris vers koreguoti planus, ieškoti teisybės.

Svarstyklės

Šiandien itin gilinsitės į savo vidinį pasaulį, stengsitės suvokti, kokią kryptį turite pasirinkti. Tikriausiai kils noras grįžti prie užmesto reikalo, pomėgio. Būkite labai atidūs ką nors pasirašinėdami, pirkdami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien turėsite savo rankose gyvenimo vairą. Nors ir reikės kažkiek taikytis prie aplinkybių, žmonių, tačiau jūsų balsas bus gana aiškiai girdimas. Galbūt teks kažkur staiga išvykti.

Šaulys

Šios dienos įvykiai tam tikra prasme gali paveikti jūsų darbo ar verslo eigą bei rezultatus. Gali būti, kad teks aktyviau tvarkyti turtinius, finansinius reikalus, gilintis į skaičius, buhalterinius popierius ar kitus dokumentus.

Ožiaragis

Seksis organizuoti, daryti įtaką kitiems. Galima kūrybinė sėkmė, sportinis laimėjimas. Kažkam turbūt nušluostysite nosį. Gausite norimą informaciją, susitarsite dėl naudingų sutarčių.

REKLAMA

Vandenis

Galbūt kažkas pakryps ne ta linkme, kaip tikėjotės, arba teks susitaikyti su sprendimu ir pateiktais faktais. Galite prisiminti praeities pamokas arba žmones, kurie daug reiškė jūsų gyvenime anksčiau.

Žuvys

Teks darbuotis negailint jėgų, jeigu norite įrodyti, kad esate šio to verti. Tačiau pasistenkite nepakenkti savo ar kitų sveikatai, siekdami gauti maksimalų rezultatą. Šalia kūrybingumo reikalingas ir planingumas, konstruktyvumas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų