REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Motina 10 metų laikė sūnų rūsyje

Vos prieš dieną užsienio žiniasklaidoje pasirodė jaudinanti istorija apie tiesiog protu nesuvokiamą motinos elgesį su savo sūnumi.

3

Vos prieš dieną užsienio žiniasklaidoje pasirodė jaudinanti istorija apie tiesiog protu nesuvokiamą motinos elgesį su savo sūnumi.

REKLAMA

Paaiškėjo, kad motina savo sūnų Wang Zhiqiang, kuriam dabar 41 metai, užrakino rūsyje, kur jis praleido dešimtmetį, rašoma „The Mirror“.

Mažylis gimė kurčias ir net praėjus keliems metams negalėjo kalbėti. Motinos atsakymas, kodėl ji taip pasielgė, tiesiog šokiruoja. Anot jos, gimus neįgaliam vaikui, ji tiesiog neturėjo kitos išeities.

Tik dabar į viešumą išlindo tokio tėvų elgesio detalės.

Pasirodo, kad motina Yue Rong (77), vos kūdikiui gimus ir sužinojus, kad jis neįgalus, atidavė vaiką į specialių poreikių turinčių vaikų internatą.

Kinijoje gyvenanti šeima po kelių metų turėjo atsiimti savo vaiką, nes šios mokyklos lankymas skurdžiai šeimai buvo itin sunki misija.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai parsivežėme jį namo, vaiko elgesys tapo nebekontroliuojamas, jis pradėjo net pulti kitus gyventojus“, - žiniasklaidai pasakojo moteris.

„Kai mano vyras ir jo tėvas dar buvo gyvas, sūnumi rūpinomės kartu, tačiau jam mirus, man pasidarė per sunku, aš negalėjau viena rūpintis vaiku“, - sakė moteris.

REKLAMA

Vaiko motina pasakojo, kad vyrui mirus ji palūžo ir neturėjo kito pasirinkimo tik įkalinti vaiką, kuris jau buvo paauglys, rūsyje. Vaiką ji laikė uždariusi ir užrakinusi grandinėmis. Visa tai savo akimis matė ir kitas motinos sūnus, surakintojo brolis, kuris žiniasklaidai teigė, kad tai buvo baisiausia, ką buvo patyręs.

Kaimo, kuriame gyvena šeima, valdžios atstovas tikina, kad vaikystėje berniukas, nors ir buvo kurčias, turėjo puikius protinius sugebėjimus, kurie tik laikui bėgant ėmė silpti.

„Labiausiai problemas pastebėjome tada, kai jis grįžo iš specialiųjų poreikių mokyklos“, - kalbėjo vyras.

Kaimo sekretorius tikino, kad viliasi, jog pavyks surasti pakankamai lėšų, kad vyrą būtų galima perkelti į ligoninę.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų