REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Anna Victoria (nuotr. Instagram)

Fitneso tinklaraštininkė atskleidė paslaptį, kaip „Instagram“ tinklu besinaudojantys žmonės, pakeisdami savo stovėjimo pozą, sukuria neva tobulą užpakaliuką.

24

Fitneso tinklaraštininkė atskleidė paslaptį, kaip „Instagram“ tinklu besinaudojantys žmonės, pakeisdami savo stovėjimo pozą, sukuria neva tobulą užpakaliuką.

REKLAMA

Kalifornijoje, JAV gyvenanti Anna Victoria (29 m.) turi didelę sekėjų armiją – net 1,3 mln. Ne kartą ji pozavo ir ant įvairių moterims skirtų sporto žurnalų viršelių.

Nepaisant to, moteris visuomet norėjo turėti tobulą užpakaliuką, kurį, kad ir netikrą, susikuria protingai pakeisdama savo stovėseną. Šią paslaptį Anna atskleisti norėjo priversdama žmones pagalvoti apie nerealistiškus idealus.

Vienoje fotografijoje Anna šiek tiek išrietė nugarą ir užpakaliuką atsuko į kamerą. Po ja mergina rašė: „Instagram“ užpakaliukas.“ Ji taip pat pasidalino tikroviška savo sėdimosios nuotrauka. Skirtumas akivaizdus.

Ši akis atverianti fotografija sulaukė daugiau nei 66 tūkst. „patinka“ ir šimtų komentarų. Internautai gyrė moterį už jos atvirumą.

REKLAMA
REKLAMA

Anna prisipažino, kad ji visuomet troško gražesnio ir išraiškingesnio užpakaliuko. Su savo figūra susitaikyti nepadėjo ir „Instagram“ tinkle matomi tikrovės neatitinkantys vaizdai.

REKLAMA

„Visi šie kampai... Vienintelis dalykas, dėl ko augdama labiausiai nerimavau, buvo mano užpakaliukas. Visuomet buvo liekna, o kad paslėpčiau ir taip neegzistuojančią sėdimąją, ją pridengdavau ilgais marškinėliais. Fitnesas man patinka dėl to, jog gali susikurti tokį kūną, kokio nori, tačiau, kalbant apie užpakaliuką, jį sudaro tik keli raumenys, kurių nei padidinsi, nei kažką pridėsi, todėl į pagalbą tenka pasitelkti tam tikrus kampus“, - sakė ji. „Didžioji dauguma užpakaliuko nuotraukų yra netikros. Visos merginos jose tam tikru kampu atsuka jį į kamerą ir itin tvirtai įtempia. Tą patį jos daro su nugara. Ją išriečia taip, kad net skauda. Be to, prie įspūdingų kadrų prisideda ir kelnės paaukštintu liemeniu. Jos susiaurina liemenį ir pakelia užpakaliuką. Yra tiek daug būdų, kaip nuotraukose paryškinti savo užpakaliuką. Beje, aš pati taip elgiuosi. Man patinka daryti tokias nuotraukas, tačiau realybėje aš atrodau visai kitaip ir aš su tuo visiškai susitaikiau.“

REKLAMA
REKLAMA

Anna pridūrė, jog ji didžiuojasi tuo, ką pasiekė ir kad išmoko pamilti save tokią, kokia yra.

„Per šį ilgą laiką sulaukiau nemažai komentarų, kuriuose pabrėžiamas mano užpakaliuko nebuvimas, tačiau visai neseniai ėmiau didžiuotis savo įdėtu darbu. Galbūt neatrodau taip, kaip kitos idealų kūną turinčios moterys, tačiau tokia aš iš tiesų. Turėjau sunkiai dirbti, kad pasiekčiau tokių rezultatų ir pamilčiau savo užpakaliuką. Žmonės visuomet tave kritikuos, komentuos tavo kūną. Ar tai skaudina? Taip, tačiau viena protinga moteris yra pasakiusi: „Gali būti pačia sultingiausia ir skaniausia kriauše sode, tačiau vis tiek atsiras tokių, kurie nemėgsta kriaušių“, - užbaigė Anna.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų