• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nemalonių įvykių paženklintos dienos Lietuvos mokyklose. Šiomis dienomis pareigūnai vis dažniau praneša apie tiesiog šokiruojančius įvykius Lietuvos mokyklose.

Nemalonių įvykių paženklintos dienos Lietuvos mokyklose. Šiomis dienomis pareigūnai vis dažniau praneša apie tiesiog šokiruojančius įvykius Lietuvos mokyklose.

REKLAMA

Šiomis dienomis pareigūnų suvestinėse – tiesiog neįtikėtinas smurto protrūkis skirtinguose Lietuvos miestuose esančiose mokyklose.

Anot pareigūnų, kovo 12 d. apie 17 val. 20 min. Radviliškyje, mokykloje, moksleiviai sumušė tos pačios mokyklos moksleivius (g. 2001 m.) ir (g. 1998 m.), kurie dėl patirto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė.

Kitas įvykis - kovo 15 d. 8 val. 16 min. į Vilniaus apskr. VPK Švenčionių r. PK kreipėsi moteris (g. 1952 m.), kuri pareiškė, kad kovo 14 d. apie 11 val. 40 min. Švenčionių r., Švenčionėliuose, progimnazijoje, jos anūką (g. 2003 m.) sumušė bendraklasis. Nukentėjusysis dėl sumušimų veide ir rankose, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas .Alytuje taip pat pasirodė informacija apie smurtą.

Kovo 15 d. apie 11 val. Alytuje, pagrindinėje mokykloje, nepilnametę (g. 2004 m.) sumušė bendraklasis. Nukentėjusioji dėl galvos smegenų sukrėtimo gydoma ambulatoriškai.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašo portalas Alytusplius.lt, Alytaus mokykloje bendraklasis mergaitės galvą sutrenkė durimis.

Po nemalonaus įvykio Alytuje esančioje mokykloje trylikametei mergaitei prireikė medikų pagalbos. Ji paaiškino, kad ją sumušė bendraklasis – sutrenkė galvą durimis. Nepilnametei ligoninėje buvo nustatytas galvos smegenų sukrėtimas. Alytaus policija dėl šio įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.   Kaip nurodė nukentėjusioji mergaitė, viskas įvyko ketvirtadienį, apie 11 val. Iškart po incidento nepilnametė nuvyko į Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės Vaikų priėmimo skyrių. Suteikus pagalbą, ji buvo išleista gydytis ambulatoriškai.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt pasiteiravo policijos, kodėl šiuo metu taip padaugėjo tokių ir panašių smurto atvejų mokyklose.

„Pareigūnų teigimu, smurto atvejų apraiškos nėra tolydžios - žiemos pabaiga paprastai būna metas, kai vaikai labiau agresyvūs.

Nors imant ilgesnį laikotarpį smurto protrūkių absoliutaus padidėjimo tendencijų nepastebima“, - portalą tv3.lt policijos atstovas Paulius Radvilavičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų