• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Katrina Ruth (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Vieniša mama teigia, jog būtent jos laisvai vartojami keiksmažodžiai padėjo jai išbristi iš didelių skolų ir per metus uždirbti beveik 2 mln. eurų.

29

Vieniša mama teigia, jog būtent jos laisvai vartojami keiksmažodžiai padėjo jai išbristi iš didelių skolų ir per metus uždirbti beveik 2 mln. eurų.

REKLAMA

Australijoje gyvenanti Katrina Ruth ( 38 m.) tapo viena iš daugelio motyvacines kalbas sakančių žmonių. Šį karjeros kelią moteris pasirinko po įvykusių skyrybų su jos dviejų vaikų tėvu ir dėl to atsiradusių skolų.

Dabar Katrinai priklauso net keletas nekilnojamo turto vienetų, ji vairuoja prabangų „Mercedes Benz“ automobilį, o jos spintoje kabo tik gerai žinomų dizainerių gaminiai.

Australė tiki, jog viso to ji pasiekė tuomet, kai išmoko kalbėti taip, kaip galvoja, net jei kartais iš jos gražios burnos ima sprūsti keiksmažodžiai. Šiuo metu Katrina savo klientus moko daryti tą patį.

„Mano gyvenimas pasikeitė pradėjus sakyti tai, ką galvoju ir keiktis. Vos tik pradėjau savo mintis reikšti internete, užsitarnavau neblogą vardą. Užaugau Krikščioniškoje šeimoje, kurioje keiktis buvo griežtai uždrausta. Nešvankybės iš mano burnos sklisti pradėjo tik sulaukus 30-ies. Tada supratau, jog turiu kalbėti taip, kaip galvoju ir niekaip kitaip“, - sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Pasižymėdama išties nemoterišku bruožu, Katrina sulaukė didelės nepasitenkinimo bangos. Ji pridūrė, kad jos klientų sąrašuose – tūkstančiai garsių asmenų pavardžių, todėl ji nė nemano atsikratyti šio bjauraus įpročio.

REKLAMA

Moteris tiki, jog jos klientai, perėmę tą patį bruožą, kokį turi Katrina, nepaisant kelių nutrūkusių santykių, sulaukia tokios pat finansinės sėkmės.

„Esu lyg juoda avis. Daugelis motyvacines kalbas sakančių žmonių teigia, jog elgiuosi per daug agresyviai, netinkamai, tačiau tokią kainą turiu sumokėti, norėdama būti šioje industrijoje. Manau, jog būtent dėl tokių nešvankių kalbų, posakių ir aiškaus minčių dėstymo mano verslas tapo toks sėkmingas. Gali būti, jog dėl to neteksite kelių draugų, kurie sakys, jog pasikeitėte arba tapote nebeprofesionaliu žmogumi, tačiau prie savęs pritrauksite taip pat mąstančius ar panašiai dirbančius asmenis, su kuriais galėsite kurti verslą“, - tęsė Katrina.

REKLAMA
REKLAMA

Didžioji dalis, net 90% moters klientų yra 25-50 metų amžiaus moterys. Jos dirba pačiose įvairiausiose srityse – nuo romanų rašymo iki pilateso instruktorių.

Katrina su jos paslaugų trokštančiais klientais iš Australijos ir JAV bendrauja nuotoliniu būdu, tačiau retkarčiais tenka susitikti ir akis į akį.

„Daugelis žmonių gyvena prisidengę kaukėmis, jie bijo sakyti tiesą, tačiau išmokus būti savimi, visa tai atsipirks su kaupu“, - keiktis pradėti norintiems žmonėms patarė Katrina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų