• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
43

Kovo 2 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Galimos įdomios pažintys ar susitikimai, ir jie bus laimingi. Jei jums reikia pasikalbėti su savo vadovu ar būsimu darbdaviu, šiandien tam tinkamas metas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Reikšmingas metas darbo problemoms spręsti, tvarkyti karjeros reikalus. Nesikuklinkite, būkite aktyvūs.

REKLAMA

Dvyniai

Į šalį ambicijas, jei jos trukdo susitarti, bendradarbiauti. Nusileiskite pirmi, būkite draugiški ir įgysite puikių sąjungininkų. Puikus laikas dalykiniams susitikimams, susitarimams.

Vėžys

Jei jūsų intuicija išlavinta, rizikuoti verta: nuojautos pasiteisins, jums pavyks teisingai numatyti dabartinių veiksmų pasekmes. Gera diena konfidencialiems susitikimams ar susitarimams.

Liūtas

Pasinaudokite likimo suteiktu šansu ką nors pakeisti savo naudai. Būsite išradingi bei kūrybingi, galite sugalvoti naudingų puikių dalykų, sudominti rėmėjus, rasti investuotojų. Palanku susitikti su užsienio partneriais, pasirašyti su jais sandorius.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Tai paskutinė palanki diena, po kurios senos problemos ims aštrėti, tad nesnauskite. Gerai spręsti karjeros klausimus: norėkite daug, tiesa, būkite sau griežtesni, reiklesni.

Svarstyklės

Vėl esate kupini optimizmo, nes suvokiate puikias ateities perspektyvas. Ieškokite jus suprantančių asmenų, nes tikrai rasite. Tai puiki proga užmegzti ir draugiškus, ir dalykinius ryšius.

Skorpionas

Nesiblaškykite ir tuščiai neišgyvenkite: savaime (ko gero, jums nežinant) rimtos problemos spręsis jūsų naudai. Dienos griežtai neplanuokite, šiandien reikia pasiduoti srautui. Vadovaukitės nuojautomis, jos bus teisingos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Pripažinimo, pergalės metas. Šiandien viskas priklauso nuo jūsų valios, tad imkitės tų dalykų, kurie lems jūsų ateitį.

Ožiaragis

Didelių pinigų ir darbų diena: prasminga pasirašyti sandorius. Nauji dalykiniai pasiūlymai irgi bus naudingi, patartina juos priimti.

Vandenis

Bendraukite, kalbėkite, bet ir klausykitės: tai puikus laikas svarbiems dalykiniams bei draugiškiems susitikimams, galintiems nulemti jūsų ateitį. Geras laikas užmegzti partneriškus santykius, pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus.

REKLAMA

Žuvys

Tai nuostabi diena, tačiau jos jėgą ne iškart pajusite, juolab ne iškart susiorientuosite, kaip ja pasinaudoti. Neskubinkite įvykių, būkite pasaloje ir stebėkite: gera proga tikrai pasitaikys, tiesa, ją pasinaudoti reikės žaibiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų