REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę UEFA Čempionų lygoje santykius pirmą kartą išsiaškins likusios keturios aštuntfinalio etapo poros.

Šią savaitę UEFA Čempionų lygoje santykius pirmą kartą išsiaškins likusios keturios aštuntfinalio etapo poros.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antradienį į stadionus žengs Miuncheno „Bayern“, Stambulo „Besiktas“, „Barcelona“ ir Londono „Chelsea“ ekipos.

REKLAMA

Tv3.lt kviečia iš arčiau susipažinti su šiomis aštuntfinalio poromis. Vaizdo transliacijų internetu platforma viaplay.lt, „Viasat Sport Baltic“ ir TV6 kanalai parodys visas ketverias šiandien ir rytoj vyksiančias rungtynes.

Miuncheno „Bayern“ - Stambulo „Besiktas“ (21.35 val. viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai)

Juodaisiais ereliais pravardžiuojama „Besiktas“ ekipa šiame UEFA Čempionų lygos sezone jau sukūrė istoriją - tapo pirmąją Turkijos ekipa, sugebėjusia laimėti grupės varžybas. Apskritai, grupės kovas Stambulo futbolininkai išgyveno pirmą kartą klubo istorijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu „Bayern“ - daug labiau patyrusi ekipa, kalbant apie Čempionų lygos atkrintamųjų kovas - šešioliktfinalyje jie rungtyniaus keturioliktą kartą.

Pirmoji ekipų kaktomuša vyks Miunchene, kur šiame Čempionų lygos sezone „Bayern“ dar nesuklupo - grupės varžybose laimėjo visas trejas rungtynes, per kurias mušė devynis kartus, o praleido vos kartą.

„Besiktas“ savo ruožtu triskart išsivežė pergales iš varžovų stadionų. Bet tokio lygio varžovo kaip „Bayern“ ji nebuvo sutikusi.

Vokiečiai dominuoja šalies pirmenybėse, o jų puolimas baugino visada. Šioje poroje, greičiausiai, viskas aišku bus jau po primos dvikovos Miunchene.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Londono „Chelsea“ - „Barcelona“ (21.35 val. viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai)

 

Vienas įdomiausių šios poros klausimų - ar Lionelis Messi pagaliau pramuš „Chelsea“ gynybą? Per aštuonerias šių komandų akistatas, kuriose žaidė argentinietis, jam nepavyko nė karto pasižymėti.

Tai prasčiausia L.Messi serija. Baimę jam turėtų kelti ir Londono klubo vartininkas Thibautas Courtoisas, kuriam argentinietis per šešerias akistatas, kai šis dar vilkėjo Madrido „Atletico“ marškinėlius 2013-2014 metų sezone, taip pat nėra įmušęs.

REKLAMA

Nors „Barcelona“ visada garsėja savo nuožmiu puolimu, šios sezono dominavimas remiasi ir į puikia gynyba, kurioje šalia Gerardo Pique žiba prancūzas Samuelis Umtiti.

Tokia „Barcelona“ kelia baimę visiems - šį sezoną ji demonstruoja fantastišką futbolą ir yra laikoma poros favorite.

O „Chelsea“ pastaruoju metu stipriai buksuoja - patirti skaudūs ir triuškinantys pralaimėjimai Anglijos „Premier“ lygoje. Kalbėta net apie tai, kad netrukus darbo neteks Antonio Conte.

Akivaizdu, kad „Barcelona“ yra šios poros favoritė, bet „Chelsea“ taip turi ką įrodyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų