REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
22

Vasario 2 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nesistenkite visko suskaičiuoti, numatyti: vargu ar gausite tai, ko sieksite, tačiau galite įgyti tai, kam nesiruošėte. Venkite ginčų su antrąja puse, tėvais, taip pat su pareigūnais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Neskubėkite, ir būsite pirmi! Pamąstykite, ką ir kaip reikėtų koreguoti pačiam (o ne kitiems). Penktadienio vakaras puikus atkreipti į save jau seniai patinkančio asmens dėmesį ir net pamėginti užmegzti flirtą.

REKLAMA

Dvyniai

Tai puikus laikas pasidžiaugti namais, šeima. Būkite atidesni tėvams: padėkite, atjauskite ir nesivelkite į ginčus.

Vėžys

Penktadienį būkite atidesni savo vaikų, mylimo žmogaus skundams: tai tas laikas, kai geriau palepinti nei pabarti, pakritikuoti.

Liūtas

Pasistenkite atsipalaiduoti, pamiršti rūpesčius: jūsų reikalai tikrai ims tvarkytis, net jei šiomis dienomis nuspręsite tiesiog pailsėti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nuotaika, savijauta priklausys iš esmės nuo santykių su savo pora. Ypač penktadienio vakaras bus tinkamas savo jausmams, atsidavimui pareikšti.

Svarstyklės

Neįsitempkite, atsisakykite visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą. Šiomis dienomis daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, mylimam asmeniui.

Skorpionas

Penktadienis puiki diena iškyloms, viešnagėms. Nepraleiskite geros progos penktadienio vakarą susitaikyti su antrąja puse: tai geras metas pradžiuginti, nustebinti sutuoktinį.

Šaulys

Tai dienos, kai itin norisi pasiekti užsibrėžtą tikslą, bet išeina atvirkščiai. Jei būsite sau atidesni, ko gero, suprasite, ko jums tikrai nereikia veikloje, gyvenime. Mažiau kritikuokite savo porą. Penktadienio vakaras bus tinkamas laikas atsakingam pokalbiui su savo tėvais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Kelių yra daug, tad likite atviri galimybėms. Nereikia nė vienos sureikšminti. Negeras laikas užsispirti: kategoriškumas, vienpusiškumas sugadins šias dienas ne tik jums, bet ir jūsų artimiesiems, draugams.

Vandenis

Skirkite šias dienas poilsiui: jokių nemalonių ar sunkių darbų, jokių ginčų ar santykių aiškinimosi. Sukurkite sau ramią, saugią aplinką, visus rūpesčius atidėkite kitai savaitei.

Žuvys

Aplinkybės keičiasi jums naudingai: jūs vėl dėmesio centre ir darote nemenką įtaką tiek artimiems žmonėms, draugams, tiek visuomenei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų