REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Viktorija Perminaitė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Prieš 20 metų – staigi šlovė, po dešimtmečio – netikėta tyla, – taip galima apibūdinti vienos populiariausių merginų grupių „Mango“ karjerą.

39

Prieš 20 metų – staigi šlovė, po dešimtmečio – netikėta tyla, – taip galima apibūdinti vienos populiariausių merginų grupių „Mango“ karjerą.

REKLAMA

Prieš dešimtmetį išsiskirsčiusios grupės „Mango“ narė – 36-erių Viktorija Perminaitė savo laimę atrado lietuvių emigrantų sostine vadinamame Londone.

„Tiesiog labai pavargau“, – atvirai prisipažįsta Viktorija, prisiminusi dešimtmetį šlovės ir po jo užplūdusius jausmus. „Jaučiau, kad mano gyvenimas sustojo vietoje, nėra jokio progreso, todėl vieną dieną atėjau pas prodiuserius ir pasakiau nebenorinti dainuoti. O po kurio laiko išvažiavau į... niekur. Be jokio plano, gyvenamos vietos, darbo ir su labai minimaliais pinigais, tiesiog bėgau nuo buvusio gyvenimo“, – LRT laidoje „Gyvenimas“ pasakojo buvusi scenos žvaigždė.

Nors į Angliją V. Perminaitė kadaise spruko gimtinėje nepakėlusi populiarumo naštos, ten ji niekada nesiskundė nei dėl darbo bare, nei dėl dėmesio stygiaus. 2016-ųjų rugpjūtį Viktorija ištekėjo už septyneriais metais jaunesnio užsieniečio Paulo Edvardo Emanuelio, pasirinko vyro pavardę ir Anglijoje iki šiol mėgaujasi atrasta ramybe.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad V. Perminaitė dalyvavo praėjusį savaitgalį vykusiuose „M.A.M.A“ apdovanojimuose. Čia kartu su naujesnėmis grupės narėmis žengė raudonuoju kilimu. Grupė „Man-go“ taip pat buvo patekusi į nominantų penketuką geriausios dainos kategorijoje.

REKLAMA

Savo bičiulės ir scenos kolegės R. Petrauskytės V. Perminaitė buvo nemačiusi ketverius metus. Tad Palangos oro uoste susitikusios merginos pagaliau vėl galėjo gyvai apsikabinti.

Jas taip pat suvedė jubiliejinis grupės koncertas, kuris įvyks šių metų spalio 20 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje ir suburs visų laikų „manges“.

Naują gyvenimą Londone susikūrusi Viktorija Lietuvoje – reta viešnia. „Mes bendraujame internetu, bet gyvai jau labai seniai nesimatėme. Buvome stipriai pasiilgusios viena kitos. O dabar jausmas toks, lyg to išsiskyrimo nė nebuvo“, – sako Rima.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausią populiarumą pelniusios merginų grupės „Mango“ narės visuomet buvo artimos kaip sesės. Todėl vėl susitikusios vos laikė džiaugsmo ašaras. „Labai gera sugrįžti į Klaipėdą, pasiilgau visų tų žmonių, su kuriais dirbome tiek daug metų“, – sako Viktorija, kitados pasitraukusi iš Lietuvos pramogų verslo, ištekėjusi už anglo ir dabar dirbanti viename Londono kazino.

Netrukus jai teks su jauduliu viską prisiminti iš naujo: fotosesijas, repeticijas, ryškiąsias scenos šviesas. Grupė „Mango“ šiais metais švenčia 20-metį. Ta proga spalio 20-ąją Klaipėdos „Švyturio“ arenoje įvyks didžiulis jubiliejinis koncertas, kuriame kartu pasirodys ir buvusios, ir esamos grupės narės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų