REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Laura Mazalienė (nuotr. Instagram)

Žinoma žurnalistė, restorano „Vaflių namai“ įkūrėja ir bendraturtė Laura Mazalienė savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalijo itin jautriu įrašu ir asmenuke.

23

Žinoma žurnalistė, restorano „Vaflių namai“ įkūrėja ir bendraturtė Laura Mazalienė savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalijo itin jautriu įrašu ir asmenuke.

REKLAMA

Prieš pusmetį antrąją dukrelę Aurėją pagimdžiusi moteris savo sekėjams išdrįso atverti širdį – du kartus Cezario pjūvį turėjusi Laura tikino, kad dėl to ne kartą jautėsi prastesnė už kitas moteris. „Ai, ne pati...“ Guodžiantį dūsavimą išgirsdavau iš tų, kam norėdavosi atverti širdį“, – mintimis dalijosi jauna moteris.

 

Dvi dukras – dviejų Deimilę ir pusės metų Aurėją – kartu su vyru Šarūnu auginanti moteris savo paskyroje nusprendė pasidalinti žinute, skirta panašaus likimo moterims. Pirmosios dukrelės natūraliai nepagimdžiusi moteris teigė, kad jautė spaudžiantį artimųjų palaikymą, kuris ją baugino.

Antrąją dukrą Aurėją norėjusi pagimdyti pati, ji ir antrąkart ryžosi Cezario pjūvio operacijai: „NEGIMDANTI MOTERIS“ – drėbtelėjo beširdiškai seselė, laukdama mano parašo ant operacijos sutikimo lapo. Nuo ašarų pliūpsnio spėjau ir paspringti, o sąrėmiai vis nesiliovė draskę... KODĖL? A vat todėl. Šito egzamino man buvo nelemta išlaikyti ir aš pasijaučiau dukart nevykėlė“, – prisiminimais dalijosi žurnalistė.

„Vaikai tikrai mus mylės ne todėl, kad gimė natūraliai ar kad juos žindėme iki metų ar daugiau (aš už žindymą, bet tai tikrai ne vienintelis prieraišumo rodiklis). Mylės už tai, kad jiems esame Mamos. Vienintelės ir nepakartojamos. Mes turime suprasti, kad mūsų kiekvienos motinystės kelionė yra skirtinga ir mūsų sėkmė joje matuojame tikrai ne gimdymais be nuskausminamųjų, ilgalaikiu žindymu ar prieraišios tėvystės propagavimu. Turime palaikyti ir suprasti viena kitą, jokiu būdu nesmerkti, nes juk dažniausiai tai daro pačios mamos kitų atžvilgiu“, – sekėjoms teigė L. Mazalienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų