REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Į eterį sugrįžtančio serialo „Šviesoforas“ antrojo sezono pradžią žinomi aktoriai šventė sporto bare (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Jau visai netrukus, sausio 29 dieną, į TV3 ekranus sugrįžta komiškas ir tikrų gyvenimiškų situacijų kupinas, apie vyrišką draugystę pasakojantis serialas „Šviesoforas“.

28

Jau visai netrukus, sausio 29 dieną, į TV3 ekranus sugrįžta komiškas ir tikrų gyvenimiškų situacijų kupinas, apie vyrišką draugystę pasakojantis serialas „Šviesoforas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antradienio vakarą serialo kūrėjai ir žinomi aktoriai susirinko sporto bare „Olybet“, kur drauge šventė artėjančią antrojo sezono premjerą bei turėjo galimybę pirmieji išvysti pirmąją antrojo sezono seriją.

REKLAMA

 

Sporto baras vakarėliui pasirinktas visai neatsitiktinai. Serialo „Šviesoforas“ personažai – trys vyrai, geriausi draugai Edvinas, Albertas ir Raimondas, kurie laisvalaikį dažniausiai leidžia kaip daugelis tikrų vyrų – kalbėdami apie sportą, santykius su moterimis, linksmus nutikimus ir problemas.

Kalbėdamas apie naująjį TV3 ir prodiuserių kompanijos „Videometra“ serialo sezoną, jo režisierius Sigitas Račkys tikino, kad net ir kasdien dirbant filmavimo aikštelėje nuspėti rezultatą – sunku. „Filmavimai dažnai susimaišo, kai filmuoji septintą seriją, tuomet keturiasdešimtą. Pats net nežinau, ką čia šiandien išvysime. Aišku, norėtųsi, kad viskas būtų padorumo ribose“, - juokavo režisierius.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų darbe labai svarbu žiūrėti į ekraną, o ne nudelbti akis. Norisi, kad nebūtų ir kažkoks šedevras, bet ir nebūtų sarmata ir nereiktų nudelbti akių“, - pridūrė S. Račkys.

Tarp susirinkusių svečių buvo galima išvysti ir ne vieną žymų televizijos aktorių. Vakarėlyje dalyvavo televizijos žiūrovams puikiai pažįstami ir seriale pagrindinius vaidmenis atliekantys Rokas Petrauskas, Dalia Morozovaitė, Povilas Laurinkus, seriale debiutuojanti Marija Laukė.

„Norėčiau visiems labai padėkoti. Visi žinome, kaip nuoširdžiai dirba aktoriai, režisierius, visa komanda. Manau, kad dabar tokioje supykdytoje Lietuvoje, kur visi vienas kitą griaužia, tiek sau, tiek žiūrovams ir visiems mums palinkėčiau krislelio juoko, pozityvo ir daugiau šypsenų“, - kalbėjo serialo „Šviesoforas“ prodiuseris Rimvydas Martinaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Serialo pristatymo svečiai „Olybet“ sporto bare ne tik turėjo galimybę pirmieji išvysti į TV ekranus sugrįžtančio serialo pirmąją seriją, bet ir mėgavosi specialiais užkandžiais, gėrimais, serialo tematiką atspindinčioje atmosferoje atsipūtė nuo vis dar tebevykstančių serialo filmavimo darbų.

Antrasis komiško TV3 serialo „Šviesoforas“ sezonas ir toliau pasakos apie trijų draugų – Edvino, Alberto ir Raimondo – draugystę, tarpusavio santykius ir santykius su moterimis. Tai trijų neišskiriamų draugų istorija, o jų asmeniniai gyvenimai primins šviečiančius šviesoforo signalus. Serialo herojai – labai skirtingų charakterių, tačiau juos sieja draugystė ir nuoširdi meilė moterims. Pagrindinius serialo herojus ir toliau įkūnys televizijos žiūrovų pamilti aktoriai – Nerijus Gadliauskas, Povilas Laurinkus ir Rokas Petrauskas, kuriems kompaniją palaikys žavios aktorės – Aušra Štukytė ir Dalia Morozovaitė.

„Šviesoforas“ jau nuo sausio 29 d. pirmadieniais-ketvirtadieniais, 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų