REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Catrin Pugh  (nuotr. Instagram)

23-ejų Catrin Pugh prieš kelerius metus išgyveno tikrą košmarą – kelionė į Prancūzijos Alpes baigėsi tragišku gaisru.

29

23-ejų Catrin Pugh prieš kelerius metus išgyveno tikrą košmarą – kelionė į Prancūzijos Alpes baigėsi tragišku gaisru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po ilgo reabilitacijos laikotarpio mergina nusprendė viešai prabilti apie tai, ką jai teko išgyventi ne tik nelaimingo įvykio metu, bet taip pat prabėgus keliems mėnesiams.

REKLAMA

 

C. Pugh 2013-ųjų žiemą buvo atvykusi slidinėti į Prancūziją – pasibaigus viešnagei Alpėse, mergina nusipirko autobuso bilietą atgal į miestą, kuriame buvo oro uostas, tačiau ji net nenutuokė, kad kelionės metu autobuse dings stabdžiai ir kils gaisras, pasiglemžęs ne vieno žmogaus gyvybę.

Gaisro liepsnos nepalietė tik merginos padų – 96 procentus savo kūno nudegusiai C. Pugh gydytojai davė vieno iš šimto procentų tikimybę, kad ji išgyvens, tačiau darė viską, ką tik galėjo. Jaunai merginai, tuo metu tik devyniolikmetei C. Pugh, buvo sukelta tris mėnesius trukusi dirbtinė koma, atlikta 200 operacijų.

REKLAMA
REKLAMA

Įsiamžinti atviroje fotosesijoje ji mąstė jau ilgą laiką – pozuodama fotografui Sophie Mayanne mergina sakė, kad viešas prabilimas labai padėjo: „Dabar taip gera... Norėjau parodyti savo randus, kuriuos matau kiekvieną dieną. Matau aplinkinių išsigandusius žvilgsnius, tad noriu, kad jie manęs nebebijotų“, –dailymail.co.uk teigė mergina.

Siaubo filmo scenarijus

Dieną, kai įvyko avarija, mergina pamena labai puikiai: „Tai lyg scena iš baisaus siaubo filmo – pamenu gydytojus, kurie klausė, kurią vietą man skauda labiausiai, tačiau aš šaukiau, kad skauda visur“, – prisiminimais dalijosi mergina. Beveik visą kūną nudegusiai merginai buvo pažeistos ir akys, dėl to ji dabar sunkiai mato.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergina ilgus mėnesius, kiekvieną dieną kovojo dėl galimybės gyventi – po avarijos parskraidinta į Jungtinę Karalystę ji ligoninėje praleido aštuonerius mėnesius.

Kūno sužalojimai turėjo įtakos ir merginos nervų sistemai – ji ilgą laiką išgyveno potrauminę depresiją, mokėsi iš naujo vaikščioti. „Prabilti apie tai reikėjo laiko, tačiau noriu paskatinti žmones nebijoti dalintis savo istorijomis – visi esame gražūs, nesvarbu, kas mums nutiko“, – teigė mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų