REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Pardavėjas pirkėjų prašymu matuojasi savo prekes (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Vestuvės – viena gražiausių ir svarbiausių švenčių moters gyvenime. Kiekviena įsivaizduoja tą dieną ypatingai, tad nori, kad ji praeitų be nesklandumų.

46

Vestuvės – viena gražiausių ir svarbiausių švenčių moters gyvenime. Kiekviena įsivaizduoja tą dieną ypatingai, tad nori, kad ji praeitų be nesklandumų.

REKLAMA

Besiruošiant didžiajai gyvenimo šventei, kai kurie žmonės švaistosi dešimtimis tūkstančių, tačiau yra tokių, kurie nori sutaupyti. Vienas paprasčiausių būdų – apsipirkimas internetinėse svetainėse. Kadangi ten esančių drabužių neįmanoma pasimatuoti, jų kaina yra mažesnė. Vis dėlto kartais nutinka taip, kad apsipirkimas internete baigiasi visiška katastrofa.

 

Nuotakos, norėjusios per savo vestuves atrodyti įspūdingai, užsisakė sukneles internetu. Įmantrūs raštai, blizgučiai, karoliukai ir kitos detalės – tai patraukė ne vienos moters akį, tačiau atkeliavus lauktajam siuntiniui teko susidurti su kitokia realybe. Nuotakos sulaukė prastos kokybės suknelės kopijų, iš toli neprilygstančių tikrosioms. Vis dėlto vien nuotraukomis nevertėtų pasikliauti – jei norite, kad Jūsų šventė dar net neprasidėjusi taptų katastrofa, nepirkite vestuvinės suknelės internetu.

Būdas apsidrausti – paprašyti, kad pardavėjas atsiųstų tikrąsias suknelių nuotraukas. Būtent taip ir padarė viena mergina, norėjusi įsigyti puošnią, šventinę suknelę internetu: paprašiusi pardavėjo atsiųsti vakarinės suknelės nuotraukas ant kūno, ji sulaukė netikėtos žinutės. Pardavėjas skirtingų spalvų sukneles pasimatavo pats!

Vis dėlto toks pardavėjo elgesys neliko nepastebėtas tarp internautų – tik paviešinus vyro su suknele nuotraukas, pasipylė komentarai. „Kuri spalva jam tinka geriausiai? Manau, kad geltona – išryškina jo liemenį ir akis!“, – šmaikštavo internautai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų