• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
51

Gruodžio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Regis, gilinsitės į save, nerimausite dėl ateities, kritiškai vertinsite savo žinias bei sugebėjimus. Galima nauda per labdarą, socialinę rūpybą. Galite išgirsti apkalbas savo adresu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nusimato draugiškų susitikimų, pasimatymų. Jums norėsis linksmintis, puoštis, džiuginti kitus. Galbūt gausite žinių, susijusių su mokslo, juridinėmis ar politinėmis aktualijomis.

REKLAMA

Dvyniai

Ši diena jums nėra palanki aktyviai veiklai, reformoms ir daugiau kvepia tuščiomis iliuzijomis nei realiais laimėjimais. Leiskite sau pailsėti, pasvajoti, bet nepainiokite tikrovės su fantazijomis. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Vėžys

Padaugės bendravimo su įvairiausiais žmonėmis. Tikriausiai galėsite pasimėgauti smulkiomis pramogomis, geros draugijos teikiama palaima. Dabar ar anksčiau atlikti darbai atneš rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Neblogai seksis tvarkyti namų ūkio, žemės, paveldėjimo, kitus nuosavybės reikalus, derėtis su giminėmis, kapstytis praeityje, archyvuose ir pan. Vis dėlto gali paaštrėti šeiminiai, finansiniai nesklandumai.

Mergelė

Maloniai nuteiks jus supančių žmonių geranoriškumas. Galbūt kažkas kreipsis į jus patarimo, pasikeis įdomia informacija arba gausite mielą laišką. Regis, labai parūps meilės romantika, seksas.

Svarstyklės

Atlikus neatidėliotinus darbus, derėtų pagalvoti apie kokybišką poilsį, apie sveikatai ir grožiui naudingas procedūras. Nesukelkite abejonių dėl jūsų ištikimybės artimam žmogui. Stabilumo nekeiskite į neaiškias perspektyvas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Turėtų neblogai sektis ieškantiems galimybių bendradarbiauti. Jeigu ką tik padarėte neišvengiamą kompromisą, galite pamėginti susigrąžinti prarastas pozicijas. Galbūt užmegsite vertingą ilgalaikę pažintį.

Šaulys

Gali atsiverti naujos dalykinės galimybės, tačiau žvelgsite į jas gana įtariai. Jūsų nuojautos išties gali pasitvirtinti. Pasistenkite gerai sutarti su kolegomis, partneriais. Galbūt atgausite ar grąžinsite skolą.

Ožiaragis

Diena gana palanki kelionei, susitikimams su užsieniečiais arba vizitams pas įtakingus veikėjus, įžymybes. Tačiau galite susitikti su žmogumi, kuris mėgins jus išnaudoti arba siūlys jausmus, į kuriuos nesate apsisprendę atsakyti.

REKLAMA

Vandenis

Pravartu rimčiau susimąstyti apie naujas gyvenimo bei veiklos, karjeros perspektyvas, susitikti su žmonėmis, galinčiais jums patarti, pakonsultuoti, kaip geriausiai elgtis susidariusioje situacijoje.

Žuvys

Tai turėtų būti aktyvaus bendravimo diena. Staiga gali atsirasti netikėtų poreikių ir troškimų. Jeigu stengsitės atsiriboti ir elgsitės savanaudiškai ar visą dėmesį, laiką skirsite tik draugams, jūsų nesupras artimieji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų