REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
58
Moteris prie lango (nuotr. 123rf.com)
58

Gruodžio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Ši diena gali lemti pokyčius verslo, profesijos srityje, arba jų noriai sieksite. Naujai veiklai jus gali įkvėpti draugai, šeimos nariai. Asmeninių santykių, jausmų srityje taip pat ims daugėti aiškumo. Tačiau problemų gali kelti vaikai, draugai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nebus lengva imtis įprastinių darbų, nes mintys skrajos padebesiais ir labai nesinorės nusileisti į nuobodžią realybę. Venkite "slidžių" reikalų. Regis, jus praturtins meditacijos, filosofiniai apmąstymai.

REKLAMA

Dvyniai

Jeigu tikėsitės iš kitų daugiau, nei jie pasirengę jums duoti, tai mažesnės ar didesnės nuoskaudos neišvengiamos. Galima įtampa dėl pažiūrų skirtumo, pinigų, pareigų pasiskirstymo ar kt.

Vėžys

Ši diena pažadins norą dirbti, tvarkytis, rūpintis grožiu, sveikata. Tam tikslui galite pakloti nemažą pinigų sumelę. Jei ieškote uždarbio šaltinio, šiandien būsite labai aktyvūs. Turbūt ne be reikalo, tačiau rezultatas paaiškės ne iš karto.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien visur remkitės patirtimi ir išmintimi, o ne pasikliaukite akla sėkme. Turėtų pavykti susitarti dėl kažkokio darbo, užsakymo, informacijos. Galbūt čia jums pasitarnaus giminaičiai, seni draugai ar pažįstami.

Mergelė

Aštriau pajusite materialinių ir buitinių problemų naštą. Galbūt teks ką nors remontuoti, taisyti. Pasirūpinkite, kad jūsų namai ir namiškiai būtų saugūs, tvarkingi. Beje, daugiau tvarkos bei disciplinos gali būti pareikalauta ir darbe.

Svarstyklės

Iš pažįstamo žmogaus galite sužinoti apie tai, ką anksčiau tik galėjote įtarti arba svajoti. Gali atsirasti naujas pomėgis, užsiėmimas ar susižavėjimo objektas. Galbūt gausite trokštamą dovanėlę ar išpešite pažadą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Darbo reikaluose gali susikirsti jūsų ir dalykinių partnerių nuomonės. Nepraraskite humoro jausmo ir gebėjimo lanksčiai elgtis su principais: kur reikia - nusileisti, o kur reikia - paspausti. Turbūt gausite tai, ko nusipelnėte savo įdirbiu.

Šaulys

Po vienokio ar kitokio santykių aiškinimosi pelnysite aplinkinių supratimą ir galėsite tikėtis tikro solidarumo. Tiesa, bus ir tokių, su kuriais nepavyks susitarti. Bet kuriuo atveju, išsakysite savo poziciją ir tai įneš konkretumo į bendrą situaciją.

Ožiaragis

Jums tikriausiai nuriedės akmuo nuo širdies, nes kažkaip išsispręs skolų ar kitokie nuosavybės, draudimo, verslo investicijų klausimai. Galbūt sulauksite realios partnerio paramos arba projektinio finansavimo.

REKLAMA

Vandenis

Šiandieną tiktų ieškoti atsakymų į svarbius būties klausimus, spręsti globalines problemas, orientuotis į ateitį. Pravartu pagalvoti apie būtinas reformas. Gali tekti bendrauti su ambicingais veikėjais, tad ruoškite įtikinamus argumentus.

Žuvys

Šiandien geriau seksis, jei dirbdami rimčiau įsigilinsite į dokumentus, reikiamus duomenis, informaciją. Kita vertus, pernelyg neuždelskite, jei turite kažką atlikti nedelsdami, nesielkite biurokratiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų