REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas NKL pirmaujančios Šakių „Vyčio“ komandos lyderių Karolis Babkauskas šiemet dėl traumos neberungtyniaus.

Vienas NKL pirmaujančios Šakių „Vyčio“ komandos lyderių Karolis Babkauskas šiemet dėl traumos neberungtyniaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkas rungtynėse su Kauno „Žalgiris-2“ komanda susižeidė kelį ir todėl nebaigė rungtynių, o, atlikus išsamius tyrimus, paaiškėjo, kad pagrindinis ekipos įžaidėjas kurį laiką negalės rungtyniauti.

REKLAMA

K. Babkauskui įplyšo priekinis kryžminis raištis. Anksčiau jis patyrė kitos kojos traumą, kai buvo susižeidęs meniską.

„Veržiausi ir tiesiog stodamas pajaučiau skausmą. Pradėjo traškėti kelis ir netrukus supratau, kad nebegaliu paeiti. Darėme tyrimus, kurie parodė, kad šiek tiek įplyšo priekinis kryžminis raištis. Praėjo savaitė ir koja labai gerai gyja. Turėtų sugyti labai greitai, po Naujųjų metų galėsiu pasirodyti aikštėje. Labai bijojau, kad pasakys, jog reikia daryti operaciją. Visgi atsakymas buvo toks, kad sugis ir be operacijos, savaime. Čia mano sudėtingiausia trauma, pirmą kartą karjeroje toks rimtesnis atvejis. Bet turiu progą iškart išsigydyti abiejų kojų traumas“, – tinklalapiui „nklyga.lt“ teigė įžaidėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį „Vyčio“ krepšininkai išvyks pailsėti į Palangą, kadangi artėjantį savaitgalį NKL nerungtyniaus. „Palangoje tęsime reabilitaciją, padirbėsiu su mūsų medike. Išvykę su komanda ir pasportuosime, ir pailsėsime, šiek tiek nuo krepšinio atitolsime“, – pasakojo K. Babkauskas.

Kaunietis šį sezoną NKL yra nepralenkiamas pagal rezultatyvių perdavimų skaičių (vid. po 7,6). Krepšininkas taip pat pelno 9,3 taško, atkovoja 3,2 kamuolio, perima 0,9 kamuolio bei renka 14,5 naudingumo balo.

„Vytis“ be K. Babkausko sužaidė trejas rungtynes bei pasiekė dvi pergales. Abi jos buvo iškovotos praėjusį savaitgalį, kai ekipa įveikė „Jonavos“ ir Klaipėdos „Neptūno-Akvaservis“ komandas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų