REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Plikledis (nuotr. Fotodiena.lt)

Trečiadienio naktį eismo sąlygos gali būti sudėtingos dėl plikledžio, įspėja Automobilių kelių direkcija.

35

Trečiadienio naktį eismo sąlygos gali būti sudėtingos dėl plikledžio, įspėja Automobilių kelių direkcija.

REKLAMA

Naktį ir rytą vietomis prognozuojama silpna lijundra, plikledis. Oro temperatūra sieks nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

Antradienio vakarą Vakarų Lietuvoje valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia šlapios. Likusioje šalies dalyje keliai sausi.

Šiaurės Lietuvoje šlapdriba, kitur kritulių nėra. Oro temperatūra siekia nuo 0 iki 2 laipsnių šilumos.

Rytoj ryte kritulių debesys gana greitai nutols į šiaurę ir po to kurį laiką jų visai nebus arba bus labai mažai. Lijundra, plikledis sutirps. Popiečio valandomis iš pietų pakils nauji kritulių debesys.

Atrodo, šį kartą jų bus visur. Kitaip tariant, numatoma įprasta lapkričio pabaigos bjaurastis. Vyraus debesuoti orai, bet trumpi pragiedruliai irgi įmanomi. Vieni krituliai atkeliaus naktį, bet ryte pasitrauks, antroje dienos pusėje pasirodys kiti. Ryte kai kur bus slidu dėl plikledžio ar lijundros. Atvės naktį iki 0 ar 1 laipsnio šalčio, prie jūros apie 1 šilumos, dieną bus apie 1, prie jūros 3 laipsnius šilumos.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį istorija kartosis – tas pat srautas vėl plukdys kritulius. Tie, kurie atkeliaus dar trečiadienį popiet, per naktį iškeliaus į Latviją. Didesnė dienos dalis bus be ar beveik be jų, o vakare atkeliaus nauji. O penktadienį iš pietų pakils ciklonas. Kritulių jis irgi nepagailės.

Oro temperatūra abi paras išliks panaši, tai yra nedaug skirsis nuo 0 laipsnių – naktimis dažnai bus vos žemesnė, dienomis – vos aukštesnė.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų