REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policijos pareigūnai skelbia naujausią informaciją apie L. Balsį

Prie politiko namų - gausios pareigūnų pajėgos

Šiandien policija surengė konferenciją dėl Seimo nario Lino Balsio.

Šiandien policija surengė konferenciją dėl Seimo nario Lino Balsio.

REKLAMA

Naujausias žinias pateikė Policijos departamento Pajėgų valdymo valdybos viršininkas Arūnas Paulauskas.

„Politikas buvo rastas savo namuose, mums pavyko susisiekti. <...> Gavome tik Bronislovo Matelio patvirtinimą, tačiau tiesiogiai nepavyko susisiekti“, - sako pareigūnas.

„Gavome informaciją maždaug po 20 minučių po to, kai paaiškėjo, kad politikas galėjo išvažiuoti. Buvo informacija perduota visoms tarnyboms“, - komentavo pareigūnai.

„Buvo peržiūrėtos vaizdo kameros, tiek iš Seimo, tiek esančios mieste, tačiau įrodymų, kad jis vairavo automobilį mes neturime. <...> Šalia Seimo nario namų yra policijos ekipažas. Artimiausiu metu paaiškės, ar gausime iš jo paaiškinimą“, - taip pat komentavo pareigūnas.

„Pagrindo sulaikyti kol kas nematome. <...> Tai yra laiko klausimas, kada susidėliosime visus duomenis. Tada vertinsime“, - komentavo pareigūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak policijos atstovo, manoma, kad politiko vairuotas automobilis „Volkswagen Caddy“ yra po namu, garaže.

Vadovybė norėjo kviesti policiją

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad įtarimų dėl girtumo sulaukusiam Seimo nariui Linui Balsiui į parlamento rūmus Seimo vadovybė norėjo kviesti policiją.

REKLAMA

 

L. Balsys ketvirtadienį TV3 televizijos žurnalistams sutiko pasitikrinti alkoholio tikrintuvu ir pripūtė 1,82 prom. alkoholio.

Seimo nario padėjėja Sonata Dirsytė portalui tv3.lt nedaugžodžiavo. „Jis pasakė, kad jaučiasi blogai ir išėjo“, – teigė S. Dirsytė. Tuo pačiu alkoholio tikrintuvu sutiko pasitikrinti ir parlamentarė Aušra Maldeikienė, jai prietaisas parodė 0 promilių.

L. Balsys žurnalistams prisipažino į Seimą atvykęs automobiliu. Jis nepripažino, kad yra girtas ir teigė, kad tikrintuvas greičiausiai yra sugedęs.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus po to Seimo narys iš parlamento dingo, jo padėjėja žurnalistams sakė, kad jis išvyko, tačiau ji negalėjo pasakyti, ar jis pats vairavo mašiną.

Seimo Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkė Rita Tamašunienė ketvirtadienį Seime žurnalistams sakė vylėsi, kad L. Balsys daugiau neblaivus nebus Seime ir jo nediskredituos.

Kaip BNS informavo Seimo pirmininko pavaduotoja Rima Baškienė, policijai informacija perduota V. Pranckiečio pavedimu. Ji teigia, kad Seimo filmavimo kameros užfiksavo, kaip parlamentaras vidiniame Seimo kieme sėda į savo automobilį – kad jame būtų kitas asmuo, kuris vairuotų automobilį, anot R. Baškienės, neužfiksuota.

„Galbūt tai vienkartinis atveji ir jis skirs dėmesį savo sveikatai, jeigu yra priklausomybė“, – svarstė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų