REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
tinginių cepelinai (worldrecipes.lt nuotr.)

Reikia pripažinti - tai patiekalas, kuriam atsispirti pajėgia retas lietuvis. O jei toks dar ir lengvai pagaminamas, kodėl nepabandžius? Tinklaraštis ,,World recipes“ siūlo pagaminti tinginių cepelinų su vištienos odelėmis. 

4

Reikia pripažinti - tai patiekalas, kuriam atsispirti pajėgia retas lietuvis. O jei toks dar ir lengvai pagaminamas, kodėl nepabandžius? Tinklaraštis ,,World recipes“ siūlo pagaminti tinginių cepelinų su vištienos odelėmis. 

REKLAMA

Ingredientai: 

Vištienos odelių, 400 gramų bulvių, 500 gramų maltos mėsos, druskos, pipirų, česnako, 2 didelių svogūnų. 

Recepto instrukcijos:

1. Pradžioje pamarinuojame vištienos odeles, beriame druskos, pipirų ir sutraiškyto česnako.

2. Tuomet bulves nuskutame, sutarkuojame smulkios tarkos pagalba kartu su svogūnais (kaip įprastiems tarkių cepelinams), nusunkiame.

Nusunkti nereikėtų visai sausai, tarkis turi likti šlapokas.

3. Tada maltą mėsą sumaišome su druska ir pipirais. Bulvių tarkius sumaišome su mėsa.

4. Po to ant vištienos odelės dedame pasiruošto įdaro bei gerai uždangstome, kad vištienos odelė bekepant neatsiskirtų.

REKLAMA
REKLAMA

5. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros bei kepame, kol gražiai apskrunda, maždaug 50 minučių.

Rekomenduojame patiekti su mėgiama grietine. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų