REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
90
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
90

Spalio 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Dėl draugų neaukokite savo šeimos interesų, ypač jei jūsų paprašys abejotinos paslaugos. Labiau pasigilinkite į šeimos narių rūpesčius: paaukokite visą savo laisvalaikį artimųjų labui.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Taupykite savo jėgas bei nervus, nepasiduokite jokioms provokacijoms. Visa diena labai nepalanki sunkiems ir atsakingiems darbams atlikti. Eikite anksčiau ilsėtis.

REKLAMA

Dvyniai

Iki pietų nepalankus metas, bet ir visą dieną verta labiau kontroliuoti savo elgesį, be reikalo nerizikuoti, aplinkinių neerzinti, nepriimti jokių atsakingų sprendimų. Mokėkite sutuoktiniui dažniau nusileisti, jį išklausykite, kur nors kartu nueikite.

Vėžys

Gali tekti skubiai spręsti finansinę problemą – gauti pinigų, kurių reikia artimam žmogui, ar neatidėliotinai grąžinti skolą. Šiandien nepatartina pirkti brangių, vertingų daiktų, dėl jų galimi nesklandumai šeimoje.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Venkite ginčų, įtarinėjimų, labiau klausykitės kitų nei reikškite savo nuomonę. Neskubėkite patikėti blogais atsiliepimais apie artimus žmones, draugus: tai gali būti provokacija.

Mergelė

Netinkama diena aktyviai veiklai, daugiau ilsėkitės. Geriausia šiandien likti namie ir pasirūpinti artimaisiais. Darbe bus svarbu nesiaiškinti santykių nei su vadovais, nei su kolegomis.

Svarstyklės

Nebloga antra dienos pusė, ypač vakaras. Šią dieną geriau skirti ne dalykiniams reikalams tvarkyti, o šeimai. Net jeigu esate labai užsiėmę, būtina daugiau laiko rasti savo vaikams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būtinas atidumas, kruopštumas bei kuklumas. Nors darbų gali užgriūti daugiau, nei tikitės, juos įveiksite nesunkiai, tad nepraraskite kantrybės ir geros nuotaikos, kai susidursite su naujais rūpesčiais.

Šaulys

Pavargsite greičiau nei paprastai, galite net sunegaluoti, tad būkite atidesni maisto kokybei. Dažniau kitiems nusileiskite.

Ožiaragis

Nerami visa diena, tačiau jaudinsitės (ir kitus nervinsite) dažniausiai be reikalo: viskas baigsis gerai. Tik stenkitės labiau įsiklausyti į kitų nuomonę, prisitaikyti. Antrą dienos pusę verta gerti nervus raminančias arbatas.

REKLAMA

Vandenis

Jei aplinkybės klostysis palankiai, mėginkite tvarkyti skubų reikalą popiet. Antrą dienos pusę tiktų užsiimti vaikų reikalais, spręsti jų problemas. Būkite atidesni artimųjų savijautai, nuotaikoms. Bendraujant su mylimu žmogumi būtinas taktas.

Žuvys

Svarbesnį reikalą gali pavykti sutvarkyti ryte iki pietų, tik nesiimkite nieko keisti. Negeras laikas ir tartis jums aktualiais klausimais su vadovu: atidėkite šį pokalbį rytdienai. Būkite atidesni, kad nieko neįžeistumėte, neįskaudintumėte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų