REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Tėvas nužudė savo kūdikį prieš tai išrinktajai pažadėjęs „išskirtinę naktį“ (nuotr. facebook.com)

Didžiosios Britanijos gyventojas Bidhya’as Sagaras Dasas yra kaltinamas nužudęs savo 16-os mėnesių sūnų Gabrielių Sonu Bibekas. Vyras motyvavo savo veiksmus tuo pavydu – jo teigimu, sugyventinė Christinela Datcu jam išėjus į darbą susitikinėdavo su kitais.

7

Didžiosios Britanijos gyventojas Bidhya’as Sagaras Dasas yra kaltinamas nužudęs savo 16-os mėnesių sūnų Gabrielių Sonu Bibekas. Vyras motyvavo savo veiksmus tuo pavydu – jo teigimu, sugyventinė Christinela Datcu jam išėjus į darbą susitikinėdavo su kitais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Teismas išsiaiškino, kad vyras plaktuku negyvai uždaužė savo sūnų ir sunkiai sužeidė kitą iš dvynių – mergaitę. Prieš tai jis vaikų motinai darė pėdų masažą ir pažadėjo „išskirtinę naktį“, o šiai išėjus į dušą pasigirdo vaikų klyksmai.

REKLAMA

Poros santykiai buvo pašliję po to kai Dasasui pasireiškė paranojiški įtarimai, kad jo sugyventinė, valytoja dirbanti Christinela, turėjo santykių su kitais vyrais, kol jis buvo darbe.

Iš vonios iššokusi Christinela nubėgo į miegamąjį ir pamatė „vaizdą, prilygstantį baisiausiems košmarams“, cituojama leidinyje valstybės kaltintoja.

Krauju paplūdusio ir keliose vietose kaukolės lūžius patyrusio Gabrieliaus medikai jau nebegalėjo išgelbėti, apie jo mirtį buvo pranešta dar tą pačią naktį. Kita iš dvynių, mergaitė, nors ir taip pat patyrė sunkius sužalojimus, tačiau liko gyva.

REKLAMA
REKLAMA

Susidorojęs su savo paties vaikais, Bidhya’as spruko pro duris ir už artimiausio kampo išmetė plaktuką. Panikos apimta Christinela nubėgo pas kaimynus prašyti pagalbos, šaukdama, kad jos kūdikį nužudė.

Praėjusį mėnesį buvusiam viešbučio darbuotojui buvo pateiktas kaltinimas dėl vieno vaiko nužudymo ir pasikėsinimo nužudyti kitą. Nuosprendis bus skelbiamas šią savaitę.

Teisme paaiškėjo, kad pora susipažino tame pačiame „Central Park“ viešbutyje, kuriame kartu ir dirbo. Kuomet Ch. Datcu pasijuto nėščia, Bidhya’as pareiškė jai, kad nenori vaiko, nes „nėra pakankamai stiprus asmuo“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyras paranojiškai persekiojo savo vaikų motiną. Teismo teigimu, „visiškai nepagrįstai“ jis įtarinėjo ją neištikimybe ir tuo „sukėlė rimtų nesutarimų šeimoje“. Bidhya’as netgi yra palikęs įrašinėjantį telefoną vonios kambaryje, ar grįžęs namo per naktinės pamainos pertraukas, kad galėtų „surasti namie slepiamus vyrus“. Vyras nuolat skambindavo savo sugyventinei, norėdamas įsitikinti, kad ši tuo metu nesimyli su kitais.

Teisme taip pat buvo nustatyta, kad jis mažiausiai triskart buvo pakėlęs prieš ją ranką dėl tariamos jos neištikimybės.

REKLAMA

Paranoja buvo tokia nevaldoma, kad Bidhya’as „tais momentais, kai jie praleisdavo naktį kartu, pasiimdavo savo batraiščius ir prisirišdavo Datcu apatinius prie savo apatinių, kad būtų tikras, jog ji neatsikels ir neišeis be jo žinios“.

Teigiama, kad Chirstinela „buvo sunerimusi“ dėl tokių savo sugyventinio veiksmų, tačiau liko kartu gyventi vaikų labui. Likus kelioms dienoms iki žudynių ją šokiravo skambutis iš socialinių tarnybų, iš kurių sužinojo, kad ji sulaukė kaltinimų dėl „netinkamo vaikų auklėjimo“.

REKLAMA

Prieš pat išpuolį Bidhya’as pareiškė savo draugui, kad „nužudys Christinelą, nes ši dulkinasi su vyrais“, teigiama leidinyje.

Praėjus dienai po nusikaltimo, Bidhya’as paskambino į policiją ir prisipažino ką padaręs: „Šeštadienio naktį aš pasielgiau labai blogai, nuoširdžiai“.

Vaiko netekusi motina pripažino, kad po tragedijos faktiškai nebegalėjo miegoti. Mergaitės sužeidimai įvardijami kaip „paliksiantys poveikį visam gyvenimui“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų