REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Singapūre tarp dviejų vietos žvaigždžių vykusi „muay thai“ dvikova baigėsi tragiškai televizijos realybės šou žvaigždei, kultūristui Pradipui Subramanianui (32 m).

Su kita „Youtube“ žvaigžde ir buvusiu „Singapore Idol“ dalyviu Stevenu Limu kovęsis atletas patyrė techninį nokautą. Nors sportininkas dar kuris laikas stebėjo apdovanojimų ceremoniją ir buvo sąmoningas, tačiau vėliau sukniubo ir buvo išvežtas į Singapūro ligoninę.

Po valandos sportininko gyvybė užgeso. Paaiškėjo, jog jauną vyrą pakirto miokardo infarktas. Ši kova abiems vyrams buvo debiutinė Muay Thai ringe, o P. Subramanianas dėl savo galingo stoto buvo laikomas aiškiu favoritu. Aiškėja, kad P.Subramanianas šioje kovoje apskritai neturėjo dalyvauti. Jis paskutinę minutę sutiko pakeisti Sylvesterį Simą, kuris nesusitvarkė draudimo reikalų. Apie tai, jog vyras dalyvaus žvaigždžių kovoje žinojo vos keletas artimiausių P.Subramaniano šeimos narių.

P.Subramanianas buvo žinomas kultūristas Azijoje, dažnai dalyvaudavęs WPBF organizacijos varžybose. Kartu su S. Limu jie buvo visame pasaulyje populiaraus dainininkų konkurso „Singapore Idol“ dalyviai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų