• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Leipalingyje sulaikyti „kontrabandos dvyniai“

Muitininkai penktadienį sulaikė du automobilius su paslėpta cigarečių kontrabanda.

12

Muitininkai penktadienį sulaikė du automobilius su paslėpta cigarečių kontrabanda.

REKLAMA

Kaip pranešė Muitinės kriminalinė tarnyba, Leipalingio pakraštyje esančioje degalinėje Kauno teritorinės muitinės mobiliųjų grupių patrulis patikrino dviejų Baltarusijos piliečių – R.Y. ir A.K. automobilius. Užkandžiavusių ir besišnekučiavusių užsieniečių elgesys vos išvydus pareigūnus tuojau pat pasikeitė – abu apsimetė nepažįstą vienas kito ir labai susijaudino, išgirdę, kad mašinos bus detaliai apžiūrėtos Raigardo kelio poste.

Netrukus paaiškėjo, kad vyrai turėjo ką slėpti – rentgeno kontrolės sistema patikrinus „Audi 100“ paaiškėjo, kad jų kuro bakuose ir dujų balionuose, atitvėrus dalį talpų, prislapstyta cigarečių.

Pasak pranešimo, vienos iš mašinų savininkas, aptikus cigaretes, ėmė apsimestinai alpti, šauktis nėščios žmonos, esą likusios Baltarusijoje, pagalbos, priekaištauti, kad iš jo vaikų atimamas paskutinis duonos kąsnis. Gerokai vėliau, jau sulaikius mašinas ir pareigūnams pasiūlius susisiekti su žmona, kad ši vyrą parsivežtų namo, pažeidėjas išsitarė jokios žmonos neturįs ir į tėvynę išvažiavo autobusu.

REKLAMA
REKLAMA

Iš viso abiejuose automobiliuose pareigūnai aptiko 1678 pakelius baltarusiškų cigarečių „NZ Gold“ ir „Minsk“. Abiems užsieniečiams buvo surašyti administracinio nusižengimo protokolai dėl neteisėto akcizinių prekių laikymo ir gabenimo. Buvo sulaikyti ir jų automobiliai, kurie veikiausiai bus konfiskuoti.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų