• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
11

Rugsėjo 8 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Vakaras palankus meilės pasimatymams. Gali užsimegzti ir nauja romantiška pažintis ar atsinaujinti sena.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jūs kupini meilės ir gerų norų, nes artimieji iš jūsų labai daug tikisi. Jei reikia dėl šeimos ir meilės ką nors paaukoti, nedvejodami tai padarykite, jums bus tik į naudą.

REKLAMA

Dvyniai

Įtampa, kilusi dėl nebaigtų darbų, netesėtų pažadų, įveikiama tik atlikus tai, ką privalote, – kitos priemonės nebus veiksmingos. Tinka pirkti reikalingus daiktus artimiesiems ir namams. Palankios sveikatą stiprinančios ir nervus raminančios medicinos procedūros.

Vėžys

Asmeninės pažintys bus laimingos, susitikimai naudingi. Tik venkite lengvabūdiškų pažadų ir įsipareigojimų: ne viskas vyks taip sparčiai, kaip norėtumėte, laiku tikrai nesuspėsite visko aprėpti, jei apskritai ką nors įvykdysite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Esate pasiryžę išties rimtai permainai: ši diena tinkama kai ką iš esmės pakeisti savo gyvenime, atsisakyti to, kas trukdo pasiekti ramybę. Pasiteisins apgalvota rizika tvarkant piniginius ir turto reikalus.

Mergelė

Palankus metas priimti rimtą asmeninio gyvenimo sprendimą. Nepraleiskite palankios progos atitaisyti bendravimo su artimaisiais klaidų: šią dieną skirkite tiems, kuriuos mylite. Palankus laikas susitikti su iš toli atvykusiais žmonėmis ir priimti garbingus svečius.

Svarstyklės

Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, o ne vadovui, nesiverskite per galvą norėdami užtikrinti reikalo sėkmę: šeimos, mylimo žmogaus interesai šiandien turi būti svarbiausi. Patartina grąžinti skolas, tesėti duotus pažadus draugams ir giminaičiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Netikėtumų diena , ji bus sėkmingesnė, naudingesnė, jei pasiduosite įvykių eigai. Mažiau planuokite, nieko nesiekite jėga. Stenkitės užsitikrinti gerus santykius su dalykiniais partneriais, kolegomis, draugais.

Šaulys

Neskubėkite nusivilti, tenkinkitės tuo, kas savaime išeina, ką šiuo metu turite. Gerųjų permainų laikas tęsiasi, tiktai dabar jos įvyks, jei to atkakliai nesieksite: pakaks, jei sugebėsite pasinaudoti palankia proga.

Ožiaragis

Niekur neskubėkite ir nesiveržkite: kuo aktyvesni jūs šiandien būsite, tuo daugiau problemų sau ir su jumis susijusiems žmonėms sukursite. Tai gerų susitikimų diena, todėl aplankykite senus draugus, giminaičius. Vakarą palanku praleisti su savo tėvais.

REKLAMA

Vandenis

Nepraraskite kantrybės, džiaukitės tuo, ką turite, ir nenorėkite daugiau, kitaip artimiausiu metu (jau kitą savaitę) galite nukentėti dėl per didelio apetito. Šiandien pasistenkite būti švelnesni su tais, kuriuos mylite, daugiau laiko skirkite savo šeimai.

Žuvys

Gera proga taikytis su giminaičiais ir draugais, atnaujinti reikalingus partneriškus ryšius: ateityje daug ką lems dabartinių ryšių glaudumas, taip pat santykiai su artimaisiais, šeimos palaikymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų