REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
324
Donaldo Trumpo žmona vėl prajuokino pasaulį (nuotr. SCANPIX)

Kai nesiseka, tai nesiseka... 

324

Kai nesiseka, tai nesiseka... 

REKLAMA

JAV pirmoji ponia Melania Trump, atlydėjusi sutuoktinį į uragano nuniokotą Teksasą, sulaukė dar vienos interneto vartotojų kritikos dėl savo pasirinktos aprangos.

Į stichijos niokojamą miestą su vyru atskridusi ponia vėl žmones pribloškė aukštakulniais ir, švelniai sakant, juokingai tokioje aplinkoje atrodančiais drabužiais.

Buvusi manekenė visuomet atrodo elegantiška ir pasitempusi; ne išimtis buvo ir antradienio kelionė į audros ir potvynių sukrėstą Teksasą.

Internete pasirodė nuotraukų, kuriose M.Trump matoma Baltųjų rūmų kieme dėvinti aukštakulnius, patrumpintas juodas kelnes, chaki spalvos švarką ir akinius nuo saulės.

Tuo tarpu prezidento Donaldo Trumpo apranga buvo gana įprasta ir tinkama politikui, besiruošiančiam aplankyti nuo stichinės nelaimės nukentėjusius piliečius. Prezidentas dėvėjo juodą striukę, šviesias kelnes ir rudus batus.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi atvykusi į Korpus Kristi miestą pirmoji JAV ponia persirengė: iš prezidentinio lėktuvo ji išlipo dėvėdama juodas kelnes, baltus marškinius ir baltus sportinius batelius.

REKLAMA

M.Trump taip pat dėvėjo juodą kepuraitę su užrašu „FLOTUS“ – žodžių „Jungtinių Valstijų pirmoji ponia“ (First Lady of the United States) akronimu. Dėl šios aprangos detalės moterį taip pat kritikavo tviterio vartotojai.

JAV prezidentas Trumpas aplankė pabėgėlių nuo uragano prieglaudą

JAV prezidentas Donaldas Trumpas šeštadienį Hjustone vienoje laikinoje prieglaudoje dalijo dėl uragano evakuotoms šeimoms pusryčių paketus, glaudė vaikus; jis stengiasi sutelkti Ameriką padėti nuo uragano „Harvey“ nukentėjusiems tautiečiams.

REKLAMA
REKLAMA

Aplankęs Teksasą ir Luizianą, susitikęs su nukentėjusiais ir apžvelgęs audros sukelto katastrofiško potvynio nuostolius, kitą dieną, sekmadienį, prezidentas kvietė visus į „Nacionalinę maldos dieną“.

„Dabar pasirašome krūvą dokumentų, kad gautume pinigų – 7,9 mlrd. dolerių“, – kalbėjo D.Trumpas didžiuliame NRG parodų centre, paverstame prieglauda evakuotiems.

„Mes jau pasirašėme, dabar visa tai bus labai greitas, tikiuosi, greitas procesas“, – patikslino jis.

Hjustone, ketvirtajame pagal dydį JAV mieste, imtasi pirmųjų veiksmų sugrąžinti normalią miesto būseną po savaitę trukusio potvynio, nusinešusio 42 gyvybes ir pakenkusio nuo 40 iki 50 tūkst. namų.

Visiškai atkurti miestą truks ne vienerius metus; pasak ekspertų, tam prireiks nuo 30 iki 100 mlrd. dolerių.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų