REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Rudens semestro 2017 stilius su Sportland: Donalda ir Ovidijus
28

W3Schools

Sunku patikėti, kad naujieji mokslo metai jau visiškai čia pat, o vasara - beveik praėjusi! Naujasis mokslo sezonas, naujos klasės, nauji draugai, nauji įspūdžiai! Mokyklos pradžia paprastai reikalauja didelio pirmojo įspūdžio, todėl konkursas „SPORTLAND stiliaus pokyčiai su tv3.lt stiliste” kviečia atnaujinti jūsų stilių kartu.

REKLAMA
REKLAMA

Donalda ir Ovidijus yra pirmosios savaitės konkurso „SPORTLAND stiliaus pokyčiai su tv3.lt stiliste” nugalėtojai. Netrukus į mokyklą sugrįšiantys vilniečiai tikina, jog aprangos stilius jiems yra tikrai svarbi priemonė ne tik išreikšti save, bet ir gerai jaustis. Jie nuolat stengiasi būti šiuolaikiški, tad nė nesvarstydami suskubo užpildyti anketas, norėdami pakliūti į tokį konkursą.

REKLAMA

„Laisvalaikio stilių mėgstu, man patinka sportiška apranga, tad tikrai norėčiau kažką naujo įsigyti naujam mokslo sezonui. Pavyzdžiui štai, mano juodai balti sportinio stiliaus NIKE bateliai jau visai baigia „išeiti iš rikiuotės“, labai juos mėgau, avėjau praktiškai kasdien“, - atvirauja vilnietis Ovidijus.

Naujomis idėjomis savo stiliui ateinantiems mokslo metams itin domėjosi ir Donalda, todėl ji ypač tikėjosi pakliūti į šį projektą. „Man labai patinka patogus, laisvas drabužių stilius, todėl be galo sudomino šis konkursas. Labai noriu kažką naujo atrasti savo rudeniniam įvaizdžiui“ – laimėjimu džiaugėsi moksleivė taip pat iš Vilniaus.

REKLAMA
REKLAMA

tv3.lt stilistė Viktorija Igliukaitė: aprangos stilius - viena svarbiausių, o gal net ir pati svarbiausia jaunimo saviraiškos priemonė

Konkurso „SPORTLAND stiliaus pokyčiai su tv3.lt stiliste“ stilistė Viktorija akcentuoja, jog neturėtume riboti jaunimo rengtis taip, kaip jis nori. „Jaustis gerai, taip kaip norisi - yra vienas būtiniausių žmogaus poreikių, o rūbas dažnai gali būti viena iš priemonių tokiam poreikiui pastiprinti, o kartais net sukurti“, – tikina stilistė ir priduria, kad šis konkursas yra puiki galimybė jaunimui ugdyti ar patobulinti įgūdžius, pabrėžiant savo tapatybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutinės mados tendencijos pristato galybę neįtikėtinų derinių, stilių, detalių, kirpimų, spalvų, todėl nenuostabu, kad pasimesti lengva bet kuriam. Sportiškas, judesių nevaržantis laisvalaikio stilius yra ypač populiarus ne tik jaunimo, bet ir suaugusiųjų tarpe. Jis ypač vertinamas dėl patogių kirpimų, praktiškų medžiagų, ryškių derinių, originalių grafinių sprendimų.

Stiliaus konkurso pirmosios savaitės laimėtojai moksleiviai Donalda ir Ovidijus išbandė naujausius SPORTLAND pristatomos ateinančio rudens kolekcijos laisvalaikio drabužių linijos derinius, kuriuos jiems pritaikė tv3.lt stilistė Viktorija. „Šiuo metu ypač dominuoja pilka spalva ir visi jos atspalviai. Visi prekiniai ženklai naudoja pilką. Joje itin išryškėja logotipai, o tai dabar labai stilingas akcentas. Kuo daugiau ženklų ir užrašų – tuo šiuolaikiškiau“, – teigia stilistė.

REKLAMA

Pilką spalvą rudens sezone lydi ir dažnai sutinkama dominuojanti gili mėlyna, indigo, burgundy spalvos, kurias papildo antrinių ryškių spalvų akcentai. Lengvai apsmukusios kelnės, laisvesni, dažnai prailginti džemperiai – dažniausiai sutinkami šio sezono kirpimai. Ypač populiarūs džemperiai – užsivelkami per galva, be užsegimo priekyje.

Kepuraitė taip pat viena reikalingiausių aksesuarų įvaizdžiui papildyti. Šiuo metu „ant bangos“ taip vadinamos Beanie ir Full Cap kepuraitės. Baltos spalvos bateliai bei bateliai su baltu padu madingi išlieka ir šį sezoną, tad drąsiai avėti juos ir rudens metu siūlo beveik visos avalynės kompanijos.

Jei jūs taip pat norite sudalyvauti konkurse „Sportland stiliaus pokyčiai su tv3.lt stiliste“, pildykite anketą čia: http://www.tv3.lt/sportland-stilius/konkursas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų