• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Vieniša mergina (nuotr. Fotolia.com)
52

Avinas

REKLAMA

Dalykinėje srityje harmonijos ir stabilumo šiandien nėra ko laukti. Turėsite pasistengti išlaviruoti iš keblios situacijos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Tai gali būti improvizacijų diena. Seksis meilės reikalai, kūrybinė ir visuomeninė veikla. Su įkvėpimu sieksite materialinės gerovės, grožio ir komforto savo aplinkoje. Gali pasisekti žaidime, konkurse.

REKLAMA

Dvyniai

Būsite stebėtinai disciplinuoti ir tvarkingi. Įtemptas darbas gydys sielą ir kūną. Vis dėlto darbe gali kilti nedidelių nesklandumų, kuriuos nesunkiai pašalinsite. Tiktų rimčiau pasirūpinti sveikata, odos priežiūra, grožiu.

Vėžys

Šiandien būsite nusiteikę aiškintis nesusipratimus, tartis, derinti interesus. Rūpesčių gali sukelti priešingos lyties žmonės. Galbūt iš jų sulauksite priekaištų. Nepaisant perspėjimų, staiga nei iš šio, nei iš to galite leistis į rizikingą avantiūrą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Įtemptai darbuosis tie iš jūsų, kas turi reikalų su užsieniečiais, kelionėmis, tarptautiniais projektais. Galbūt pasiseks įgyvendinti idėją, kuri atneš intelektinį arba kūrybinį pasitenkinimą. Tačiau jūsų gali nesuprasti kolega, partneris.

Mergelė

Jums rūpės gerokai nuo kasdienybės nutolę dalykai. Informacija, kurią gausite internetu ar kitais būdais, gali suintriguoti. Galimi netikėti kontaktai su įžymiais žmonėmis, jaudinami įspūdžiai.

Svarstyklės

Turėsite daug darbo, tad labiausiai rūpinsitės jį laiku užbaigti. Kai kuriuose reikaluose aplinkybės klostysis taip, kad gali atsiverti jūsų akys - suvoksite, kas yra įmanoma, o kas tėra nerealios iliuzijos, ilgokai be reikalo puoselėtos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Pravartu spręsti problemas, susijusias su darbu, sutarčių pasirašymu ar pratęsimu. Sugebėsite sumaniai organizuoti, su bet kuo bendrauti bei žaviai vilioti priešingą lytį. Tačiau įmanomas ir šioks toks veidmainiavimas, apgaulingi žaidimai.

Šaulys

Nelabai norėsite bendrauti, mokytis. Pagilės vaizduotė, pasąmonės įtaka, intuicija. Galima nauda iš konfidencialios arba mistinės, meninės, medicinos veiklos. Netiesiogiai pateikta informacija gali jums kažkuo pasitarnauti.

Ožiaragis

Jausitės lyg praradę įprastinį aktyvumą. Gal buitinės problemos, o galbūt laikina vidinė disharmonija trukdys jums pademonstruoti išmonę ir komunikabilumą. Laikykitės darbo saugos ir eismo taisyklių, kad išvengtumėte nemalonių incidentų.

REKLAMA

Vandenis

Galite mėginti įgyvendinti verslo idėjas. Tikriausiai pajudės į priekį reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu, piniginėmis problemomis. Po produktyvaus darbo derėtų susitikti su rūpimu žmogumi ir šiltai pabendrauti.

Žuvys

Šiandien turėtų neblogai sektis darbai, susiję su žiniasklaida, leidyba, švietimu, raštvedyba, reklama, transportu. Suaktyvės kontaktai su giminaičiais ir pažįstamais. Daug laimėsite, jei mokėsite kitus išklausyti, iš širdies patarti, pagirti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų