REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvoje yra apstu galimybių užsidirbti papildomų pajamų ir užsiimi įdomia veikla. Tuo įsitikinę žmonės, kurie dar prieš metus aktyviai ieškojo papildomo darbo, o radę savęs vertą pasiūlymą nedvejojo ir pradėjo naują veiklą. Nesvarbu, kur gyvenate: Vilniuje, Kaune, Alytuje, Marijampolėje, Šiauliuose ar Klaipėdoje – savo pajamas kas mėnesį galite papildyti net 800 eurų.

Lietuvoje yra apstu galimybių užsidirbti papildomų pajamų ir užsiimi įdomia veikla. Tuo įsitikinę žmonės, kurie dar prieš metus aktyviai ieškojo papildomo darbo, o radę savęs vertą pasiūlymą nedvejojo ir pradėjo naują veiklą. Nesvarbu, kur gyvenate: Vilniuje, Kaune, Alytuje, Marijampolėje, Šiauliuose ar Klaipėdoje – savo pajamas kas mėnesį galite papildyti net 800 eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Papildomą darbą pasirinkę žmonės teigia, kad papildomos pajamos jiems suteikia daugiau galimybių, tačiau kitas didelis šio darbo privalumas – pažintys ir bendravimas su žmonėmis. Ekspertai tiki, kad kiekvienas produktas turi savo pirkėją, todėl pirmiausia reikia išsiaiškinti klientų poreikius.

REKLAMA

Juk, pavyzdžiui, net į Marijampolės automobilių turgų atvykęs pirkėjas nepuola pirkti pirmo pasitaikiusio modelio, o stengiasi išsiaiškinti transporto priemonės privalumus ir savybes, kurias labiausiai vertina.

Pardavėjai tai puikiai žino ir supranta – Marijampolė yra pilna pardavimo talentų. Akivaizdu, kad geriau sekasi tiems, kurie maloniai atsako į potencialių pirkėjų klausimus, sugeba pralinksminti pašnekovą ir pristatyti produktą.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto alytiškiai, šiauliečiai ar panevėžiečiai – gali būti ne ką prastesni pardavimų specialistai. Naujosios inovacijos ekspertė Roberta iš Kauno sako, kad inovacijoms yra atviri visų Lietuvos miestų gyventojai: „Gyvename XXI amžiuje, kur informacija ir žinios sklinda žaibo greičiu, galima greitai išsiaiškinti, kaip veikia naujausios technologijos ir įrenginiai“. Todėl ji ragina nepraleisti puikios galimybės užsidirbti papildomai gilinant savo žinias ir skleidžiant informaciją apie naujus ir inovatyvius produktus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pozityvus požiūris padeda atrasti naujas galimybes

Anastasija iš Klaipėdos, dar viena papildomo darbo entuziastė, pastebi, kad žmonės kartais yra linkę skųstis, jog Lietuvoje nėra galimybių užsidirbti pakankamai pinigų, tačiau nosį nukabinę surūgėliai visai nesidomi, kiek daug įvairių papildomo darbo galimybių iš tiesų yra aplink.

„Žmonės pernelyg lengvai atsisako galimybių tobulėti, užsiimti nauja veikla. Juk dabar – technologijų amžius: žinios, informacija ir net naujos pažintys yra lengvai pasiekiamos“, – pabrėžia Anastasija. Pasinaudojusi papildomo darbo pasiūlymu mergina atskleidė save, tapo ekspertų komandos lydere ir ėmėsi naujų iššūkių. Pasak klaipėdietės, galimybė užsidirbti papildomai buvo daug arčiau negu ji tikėjosi pildydama anketą ir siųsdama CV darbdaviui.

REKLAMA

Energinga mergina teigia, kad darbas komandoje kiekvienam nariui suteikia papildomų impulsų ir motyvaciją judėti į priekį, siekti tikslų ir mokytis iš nesėkmių. „Svarbiausia, kad dirbdama šį darbą aš kasdien vis geriau pažįstu kitus žmones ir save pačią, atrandu savybių ir stiprybių, kurios man praverčia visose gyvenimo situacijose“, – pastebi Anastasija.

Papildomo darbo ekspertai komandoje dalijasi ne tik patirtimi, patarimais, bet ir svajonėmis. Vieni norėtų nukeliauti į Australiją, antri papildomas pajamas kaupia vestuvių šventei, o treti taupo stilingam automobiliui. Stabilus mėnesinis atlygis gaunamas už papildomą darbą svajones paverčia tikrove – padeda planuoti keliones ir pirkinius.

REKLAMA

Su inovacija supažindina savo miestą

Galimybė siekti tikslų su ambicinga komanda, susirasti naujų draugų ir gerai leisti laiką – štai kas atveda lanksčius ir komunikabilius žmones į pokalbius dėl papildomo darbo. „Kai užsiimi patinkančia veikla, jauti jėgų antplūdį, esi puikios nuotaikos ir net nepastebi, kaip pasieki savo užsibrėžtą tikslą ir norimus rezultatus“, – teigia inovacijos ambasadorė Roberta. „Kai turite tikslą, galite lengvai išmatuoti savo pasiekimus. O svarbiausia ambicingas tikslas mums suteikia daug energijos, veda į priekį, padeda įveikti kliūtis“, – tvirtina mergina iš Kauno.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot Robertos, pojūtis, kad gali lengvai komunikuoti su žmonėmis bet kur ir bet kada, yra nuostabus.

Bendraujant atsiranda dar tvirtesnis ryšys su savo miesto gyventojais, užsimezga įdomios pažintys, tenka išgirsti labai įdomių istorijų, kurių niekur neįmanoma perskaityti.

„Gyveni Kaune, Alytuje, Panevėžyje, Šiauliuose ir Marijampolėje – dirbdamas papildomą darbą ir bendraudamas su žmonėmis tu dar geriau pažįsti savo miestą, pristatai jam inovaciją – naują technologiją, kuri Lietuvoje atsirado visai neseniai. Tu prisidedi prie pokyčių, keiti žaidimo taisykles ir įgauni labai vertingos patirties“, – dėsto Roberta.

REKLAMA

Vertingi patarimai – iš asmeninės patirties

Žinoma, kas mėnesį uždirbti papildomi pinigai nuveikto darbo ir įgytos patirties vertę tik dar labiau sustiprina.

Todėl dvi šaunios naujo ir inovatyvaus produkto ekspertės Roberta ir Anastasija papildomų pajamų šaltinio ir naujos veiklos ieškantiems žmonėms pataria:

- Nestabdyti savęs ir parodyti drąsą: siųsti CV ir dalyvauti darbo atrankose.

- Pasinaudoti kvietimu atvykti į atranką ir išgirsti viską apie papildomą darbą.

- Užduoti klausimų darbdaviui ir išsiaiškinti, kiek pastangų reikės norint gauti pageidaujamą pinigų sumą.

REKLAMA

- Pasidomėti, kokia komanda jūsų laukia ir kokie žmonės bus jūsų kolegos.

- Išlaikyti ryžtą mokytis naujų dalykų ir pasisemti naujos vertingos patirties, kuri pravers ne tik darbe, bet ir asmeniniame gyvenime.

- Šypsotis, nes nuoširdi šypsena pakelia nuotaiką, padeda sutramdyti jaudulį ir maloniai bendrauti.

Iki papildomo darbo – tik vienas žingsnis. Išbandykite savo galimybes http://www.keiskzaidimotaisykles.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų