REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Karina Irby (nuotr. asm. archyvo)

Maudymosi kostiumėlių dizainerė atskleidė, jog svajonių kūną susikūrė tik tada, kai nustojo daryti vien tik kardio pratimus.

36

Maudymosi kostiumėlių dizainerė atskleidė, jog svajonių kūną susikūrė tik tada, kai nustojo daryti vien tik kardio pratimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Moana Bikini“ drabužių kampanijos įkūrėja Karina Irby (27 m.) pasidalino „prieš“ ir „po“, nuotraukų koliažui, kuriame matoma, kaip per pastarąjį dešimtmetį pasikeitė jos kūnas.

REKLAMA

„Žiūrėdama į senas fotografijas, vos nenugriuvau nuo kėdės“, - rašė ji po socialiniame tinkle „Instagram“ įkelta fotografija, sulaukusią daugiau nei 30000 „patinka“.

Vienoje jų merginai 18 metų. Karina teigė, jog tuomet atrodė per daug liekna ir nesveika. Kitoje fotografijoje pavaizduota dabartinė dizainerės figūra, kurią susikūrė svorių kilnojimu ir baltyminio maisto vartojimu.

„Esu dėkinga, kad mane išmokė į kūną pažvelgti ne tik iš grožio perspektyvos, bet ir iš sveikatos bei fitneso pusės“, - rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Nieko neslėpdama, Karina prisipažino, kad anksčiau ji buvo tikrai pamišusi dėl kardio treniruočių. Birželį mergina pasidalino dar vienu koliažu, kuriame matomi jos kūno pokyčiai per 5 metus. Pirmojoje pavaizduota ta pati liekna Karina, kokia ji buvo prieš dešimtemtį.

„Man patikdavo bėgioti, tačiau nežinojau, kaip turėčiau maitintis ir kaip atrasti tą balansą“, - prisiminė ji. „Tikrai valgiau per mažai tinkamo ir sveiko maisto, kuris man suteiktų energijos.“

Kitoje fotografijoje užfiksuotos dizainerės kūnas yra lieknas, tačiau gerokai tvirtesnis, raumeningesnis, o užpakaliukas – didesnis. Ji pridūrė, kad ir toliau nežinojo, kaip tinkamai maitintis, kad kūnas turėtų pakankamai kuro, neleidžiančio jai pavargti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„2014-ieji. Vis dar esu pamišusi dėl kardio ir man tai patinka. Sporto salėje lankiausi 2-3 kartus per savaitę, tačiau nesupratau, kokius pratimus turiu atlikti ir kaip veikia treniruokliai“, - tęsė ji.

2017-aisiais metais darytoje nuotraukoje Karina demonstruoja 2-3 metų intensyvaus sportavimo rezultatus.

„Tapau asmeninio sporto klubo nare. Ten lankiausi 4 kartus per savaitę, o 45 minučių trukmės užsiėmimų metu kilnojau tikrai sunkius svorius. Kardio pratimus atlieku tik kartą ar du per savaitę, bet net ir tada stengiuosi nepamiršti svarmenų. Valgau sveikai, tinkamai ir daug“, - rašė Karina.

REKLAMA

Įrašą po nuotrauka dizainerė užbaigė pasidalindama tuo, ko išmoko visos šios kelionės metu.

„Atsigręždama atgal pagalvoju, kaip gerai būtų buvę turėti kokią nors su balanso atradimu susijusią informaciją, kad ir internetiniu pavidalu“, - sakė ji.

Ir toliau intensyviai sportuodama, Karina taip pat yra viena iš „Bikini Body Burn“ judėjimo įkūrėjų, šią programą sukūrusi su asmeniniu treneriu Simonu McDermottu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų