REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Tomas ir Delma Ledbetteriai (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Sutuoktiniai, kartu pragyvenę 62 metus, laikydamiesi už rankų ir tik 90 minučių skirtumu paliko šį pasaulį.

7

Sutuoktiniai, kartu pragyvenę 62 metus, laikydamiesi už rankų ir tik 90 minučių skirtumu paliko šį pasaulį.

REKLAMA

Šis meilę įrodantis Tomo ir Delmos Ledbetterių gestas labai tinkamai apibūdino judviejų kelionę žemėje.

„Būtent taip jie norėjo iškeliauti“, - naujienų portalui „Click 2 Houston“ sakė dukra Donetta Nichols.

Teksaso valstijoje, JAV gyvenusi pora ligoninėje mirė balandžio 21-ą dieną, o judviejų mirtis skyrė mažiau nei 90 minučių. Tomas buvo sulaukęs 84-ių, o Delma – 82-ių metų.

Donetta, viena iš poros dukterų, teigė, kad jos tėvai per bendrus draugus susipažino Floridoje būdami maždaug dvidešimties.

Jų pirmasis pasimatymas buvo visai ne toks, kokio tikėtasi. Viskas vyko kai Tomas vieną dieną nusprendė perstatyti mašiną.

REKLAMA
REKLAMA

„Jie nuvažiavo maždaug du ar tris kvartalus ir grįžę atgal sustojo“, - apie tėvų santykių pradžią pasakoja dukra. „Tėtis pasakojo, kad pasilenkęs paėmė mamos ranką. Kaip teigė jis, tėtis nežinojo, kodėl taip pasielgė. „Tiesiog pabučiavau ją į skruostą“, - tėčio prisiminimais dalinosi Donetta.

REKLAMA

Taip prasidėjo jų ilgas gyvenimas kartu. Po trijų savaičių pora susituokė. Juodu susilaukė dviejų dukrų, o po to šeimoje atsirado septyni anūkai ir dar tiek pat proanūkių. Tomui išėjus į pensiją, jis su žmona keliavo po Jungtines Amerikos Valstijas, naktis leido stovyklavietėse ir stebėjo žvaigždes. Tačiau praeitą mėnesį Delmai susirgus jos sveikatos būklė taip ir nepagerėjo.

„Pulsas, kraujospūdis nebuvo normalūs, tačiau mama kažkaip vis dar egzistavo“, - sakė dukra.

Tam tikriausiai įtakos turėjo jos vyras Tomas.

„Atvežėme jį pas mamą. Sustūmėme judviejų lovas, kad mama galėtų į jį žiūrėti. Kol ji miegojo, tėtis paėmė jos ranką ir laikydamas ją gulėjo šalia. Ši akimirka buvo labai miela“, - pasakojo Donetta.

REKLAMA
REKLAMA

Balandžio 21-ą pora mirė.

„Kartu žemėje praleido 62 metus, o dabar neišskiriami jie bus ir danguje. Mano seneliai šiandien paliko pasaulį laikydamiesi už rankų. Jiems pasisekė, kad ir toliau bus kartu“, - „Facebook“ socialiniame tinkle rašė anūkė Stephanie Rutkowske.

Sutuoktiniai net palaidoti vienas šalia kito.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų