REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Dominykas Niūniava, Sofio Gelashvili - Niūniavė (nuotr. asm. archyvo)

Gruzijos milijonieriaus dukra, grožio salono „Sophistique“ savininkė Sofio Gelashvili paskelbė džiugią žinią – su sutuoktiniu Dominyku Niūniava laukiasi pirmagimio.

41

Gruzijos milijonieriaus dukra, grožio salono „Sophistique“ savininkė Sofio Gelashvili paskelbė džiugią žinią – su sutuoktiniu Dominyku Niūniava laukiasi pirmagimio.

REKLAMA

Šią žinią verslininkė tv3.lt patvirtino ketvirtadienio rytą. S. Gelashvili laukiasi jau trečiąjį mėnesį. Būsima mama prasitarė, kad nėštumo laikotarpiu teko iškentėti nemalonią savijautą.

„Viskas gerai. Aišku, pirmi mėnesiai buvo sunkūs, tačiau viskas praėjo. Jaučiuosi gerai ir sportuoju, kaip ir anksčiau“, – tvirtina grožio salono savininkė.

Paklausta, ar nėštumo laikotarpiu žada išeiti motinystės atostogų, S. Gelashvili atskleidė: „Ir toliau dirbsiu, nes mano kirpykla vis dar yra kūdikis. Tačiau vasarą planuojame bent porai savaičių išskristi pailsėti“.

Sportininkas ir milijonieriaus dukra susipažino dar dvyliktoje klasėje. Tačiau apie šiltesnius jausmus vienas kitam prisipažino 2016-ųjų sausį. Mylimosios rankos ir širdies D. Niūniava paprašė po mėnesio draugystės. Aukso žiedais pora pasipuošė praėjusių metų liepą.

REKLAMA
REKLAMA

S. Gelashvili neslepia, kad greitas jųdviejų sužadėtuves pakurstė tradicijos. „Na, galima sakyti, kad dėl tradicijų. Nes kai tėčiui pasakiau apie draugystę, jis skubino mane, kad supažindinčiau jį su Dominyku. Tačiau kol aš mokiausi Londone, Dominykas nieko man nepranešdamas nuvyko susipažinti su mano tėčiu ir kartu atsivežė žiedą“, – apie romantiškas sužadėtuves tv3.lt pasakojo būsima mama.

REKLAMA

Ištekėjo per jauna?

Po vestuvių stilistė buvo sulaukusi nemažai piktų komentarų, neva ištekėjo per jauna. Tuomet jai buvo 21-eri. Visgi už keleriais metais vyresnio D. Niūniavos ištekėjusi stilistė dėl savo sprendimo tikino besidžiaugianti.

„Dažnai girdžiu, kad tuoktis jauname amžiuje yra nemadinga. O aš sakau, kad tokiuose dalykuose, kaip meilė ir santuoka, negali būti „madinga“ arba „nemadinga“. Santuoka yra dviejų žmonių reikalas ir čia galioja tik tų žmonių susitarimai ir taisyklės.

Kartais sulaukiu žinučių iš merginų, kurios ištekėjo jaunos ir dėl to sulaukia neigiamo aplinkinių požiūrio. Nes kitiems toks pasirinkimas atrodo nesuprantamas. Jos klausia manęs, ar ir aš jaučiu tą neigiamą požiūrį ir nesupratimą. Ar ir man tenka sutikti žmonių, kurie tiesiog jaučia privalantys pakomentuoti mano pasirinkimą, nes jis jiems atrodo keistas? Šiais laikais juk niekas nebesituokia jauni. Ir ką aš atsakau visiems komentatoriams?

REKLAMA
REKLAMA

Aš ištekėjau jauna, bet nesijaučiu privalanti kam nors teisintis dėl savo pasirinkimo. Mano pasirinkimas neturi niekam patikti, tik man pačiai ir mano vyrui. Tai mano gyvenimas ir mano gyvenimo būdas. Jei jis tinka man, tai nereiškia, kad jis turi tikti kam nors kitam. Kažkam reikia laisvės ir vakarėlių, o kažkam reikia artimo žmogaus šalia. Kažkas gali be santuokos su žmogumi nugyventi visą gyvenimą, o kažkas tuokiasi aštuoniolikos ar po savaitės pažintis. Kažkas laimę atranda trečioje santuokoje, o kažkas sėkmingai sulaukia auksinių vestuvių su pirmąja mokyklos laikų meile.

Gyvenimas tuo ir įdomus, kad mes visada galime rinktis ir tik laikas parodys, ar mūsų pasirinkimai buvo teisingi. Neteiskime, nemokykime kitų gyventi ir nekomentuokime, kai mūsų niekas to neprašo. Saugokime savo laimę. Pas kiekvieną ji ateina skirtingais keliais. Džiaukimės ja ir leiskime džiaugtis kitiems." – socialinėje erdvėje dėstė S. Gelashvilli-Niūniavė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų