REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Horoskopai (nuotr. Fotolia.com)
16

Avinas

REKLAMA

Galite turėti išlaidų ar rūpesčių, susijusių su kokio nors broko pašalinimu, rekonstrukcija. Galbūt kur nors vyksite darbo, mokslo arba gydymosi tikslais. Pasirūpinkite lėšų ir dokumentų saugumu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Reikės ryžto ir kompetencijos, kad tai išsiaiškintumėte ir pakovotumėte už savo interesus. Be to, gali tekti kažkam duoti "duoklę". Tokie dalykai bei protekcijos, piktnaudžiavimai tarnybine padėtimi nieko gero nežada.

REKLAMA

Dvyniai

Sugebėsite energingai darbuotis, organizuoti. Tačiau kažkam nepatiks jūsų valdingumas ar tikslai. Regis, išties neieškosite subtilaus žodžio, jeigu reikės ką nors įrodyti. Tačiau jūs dėl savo nesėkmių kaltinsite aplinkinius.

Vėžys

Jums gali tekti pakovoti už savo įsitikinimus, negrąžintas skolas, įrodinėti savo kompetentingumą, moralumą. Nesivelkite į apkalbas, finansines avantiūras. Nepirškite kitiems savo patarimų, nes jie gali pasirodyti niekam tikę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būtų geriau, kad šiandien neapsikrautumėte darbais, vengtumėte įtampos. Nepulkite į naujus meilės ryšius, jei tuo galite sugadinti senuosius. Jie vėliau pasirodys ne tokie patrauklūs, kaip dabar gali pasivaidenti dėl vidinio meilės poreikio.

Mergelė

Nebloga diena, jei neturite rimtų finansinių problemų. Vis dėlto neskubėkite sudaryti rizikingo verslo ar bankinio sandorio, net jei viskas skambės patraukliai. Verčiau aplenkite prabangias parduotuves: kam tas nervų išbandymas.

Svarstyklės

Ši diena nepalanki finansinei ir verslo rizikai. Venkite lįsti į skolas, imtis abejotinos veiklos, sudarinėti neaiškius sandorius. Jūsų dėmesio reiškimas, komplimentai kažkam gali sukelti įtarimų, kad už to slypi naudos motyvai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tikriausiai šiandien prisiklausysite replikų, komentarų. Kitų žmonių nepakeisite, tad bent jau patys venkite dalinti kategoriškus patarimus, kritikuoti aplinkinius. Verčiau neikite į parduotuves, jei norite atsispirti pagundai išlaidauti.

Šaulys

Nerami atmosfera nusimato namuose ir darbe. Norėsis pabėgti nuo problemų ir dėmesio. Nė nepastebėsite, kaip dėl pramogos, pasimatymo ar vaikų kaprizų išgaruos nemaža pinigų sumelė.

Ožiaragis

Šiandien galimos nemažos išlaidos savęs ar savo veiklos reprezentavimui, kelionei. Nederėtų kažko primygtinai reikalauti iš mylimo žmogaus, jei tai jam sudaro didelių keblumų ar širdgėlos. Nieko gero nežada lengvabūdiški nuotykiai.

REKLAMA

Vandenis

Teks stipriau padirbėti. Rūpesčių gali sukelti techniniai nesklandumai, gamybinis brokas, higieninis patikrinimas. Verčiau kol kas neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Gali išryškėti sveikatos arba asmeninių santykių problema.

Žuvys

Diena bus gana įtempta emocine prasme. Turbūt teks aiškintis santykius tuomet, kai labiausiai šito nenorėsite. Gali prireikti geros kompetencijos, patirties ir išminties, kad atsispirtumėte nemaloniam spaudimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų