• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Horoskopai (nuotr. Fotolia.com)
49

Avinas

REKLAMA

Būsite linkę patys save klaidinti, norimus dalykus įžvelgdami ten, kur jų nėra. Bendraudami irgi galite nepastebėti apgaulės, nepajusti pavojaus, jei susidursite su įtakingu asmeniu ar užsieniečiu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Gresia nusivylimai ir nuoskaudos, nors jumis kiti irgi gali nusivilti. Būkite atidūs atlikdami užduotis: galite padaryti lemtingų klaidų ir patirti nuostolių.

REKLAMA

Dvyniai

Ne pati geriausia diena tvarkyti skubius ir svarbius reikalus. Likimo kaprizai gali sugriauti santykius su partneriais, vadovybe ar sutuoktiniu. Netikėkite įtakingų asmenų pažadais, labai nepasikliaukite draugais.

Vėžys

Sunki diena, ypač po pietų: galite pasijusti bejėgiai dėl gautų naujienų, kitaip susiklosčiusios situacijos. Taip iš tiesų nutiks, jei imsitės kokių nors veiksmų. Dabar svarbu nuo visko atsitraukti ir ramiai palaukti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Ypač pirmas įspūdis, ūmūs sprendimai bus klaidingi, tad svarbiausia neskubėti ir tikrinti jus pasiekiančią informaciją. Nerizikuokite savo reputacija.

Mergelė

Neverta vaikytis tiesioginės, konkrečios naudos: bus sunku teisingai susiorientuoti tvarkant finansinius klausimus, galite pervertinti ir savo galimybes. Nesiimkite atsakingų darbų.

Svarstyklės

Nesigailėkite dėl to, kas negrįžtamai prarasta, galvokite apie ateitį. Mažiau svajokite: viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Tardamiesi, žadėdami būkite tikri, kad tai tikrai galėsite įgyvendinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nusivylimai laukia tų, kurie pervertina savo galimybes ir yra pernelyg daug užsibrėžę. Nepatartina tvarkyti piniginių, taip pat su nekilnojamuoju turtu, kraustymusi į kitą vietą susijusių reikalų.

Šaulys

Kitais labai nepasikliaukite, atsakingų darbų niekam nepatikėkite, tiesa, patys irgi geriau jų nesiimkite. Jūsų sąžiningumą gali patikrinti mylimas žmogus. Galimi skandalai dėl neištikimybės.

Ožiaragis

Nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę verta atidėti kitai dienai. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų, ypač kolegas ir artimuosius būsite linkę neteisingai kaltinti.

Vandenis

Nieko rimta nesiimkite, nes vėliau vienaip ar kitaip teks koreguoti šios dienos sprendimus ir veiksmus. Būkite nuoširdesni bendraudami su sutuoktiniu, be reikalo neįtarinėkite.

Žuvys

Kritinė diena, mažiau vilkitės. Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų