REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
„Sevilla“ – „Leicester City“ (nuotr. SCANPIX)

Šiandien ir rytoj vyks paskutinės ketverios UEFA Čempionų lygos atsakomosios aštuntfinalio rungtynės.

15

Šiandien ir rytoj vyks paskutinės ketverios UEFA Čempionų lygos atsakomosios aštuntfinalio rungtynės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuos mačus rodys vaizdo transliacijų internetu platforma www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“ kanalas. Dvejas rungtynes tiesiogiai transliuos TV6 televizija.

REKLAMA

Didžiausią susidomėjimą kelia Anglijos čempiono „Leicester City“ ir „Sevilla“ bei „Monaco“ ir „Manchester City“ akistatos.

Trečiąją vietą Ispanijos čempionate užimantys Sevilijos futbolininkai savo aikštėje Lesterio komandą nugalėjo 2:1. Po šios dvikovos iš „Leicester City“ vyriausiojo trenerio posto buvo atleistas Claudio Ranieri, ir ekipos žaidimas pradėjo sparčiai gerėti. Pastaruoju metu Anglijos čempionai savo šalies pirmenybėse vienodu rezultatu 3:1 įveikė „Liverpool“ ir „Hull City“ klubus.

REKLAMA
REKLAMA

Lesterio komandai pakaktų laimėti 1:0 ir ji žengtų į ketvirtfinalį. „Sevilla“ dabar buksuoja. Ji Ispanijos čempionate nesugebėjo įveikti sudėtimi gerokai silpnesnių ekipų – sužaidė 1:1 su Vitorijos „Alaves“ ir „Leganes“.

Pirmojoje „Manchester City“ ir „Monaco“ akistatoje 5:3 triumfavo Pepo Guardiolos auklėtiniai. Monako klubą tenkintų pergalė ir dviejų įvarčių skirtumu – 2:0, 3:1, 4:2. „Monaco“ toliau pirmauja Prancūzijos pirmenybėse – trimis taškais lenkia Paryžiaus „Saint-Germain“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mančestero futbolininnkai Anglijos pirmenybėse dalijasi antrąją-trečiąją vietas su Londono „Tottenham Hotspur“.

Antradienį Italijos čempionas ir šį sezoną lygoje pirmaujantis Turino „Juventus“ namie priims „Porto“. Pirmosiose rungtynėse Italijos komanda nugalėjo varžovus 2:0. Trečiadienį Madrido „Atletico“ savo aikštėje kovos su Leverkuzeno „Bayer“, kuris pastaruoju metu išgyvena rimtą krizę. Vokietijos klubas šios šalies čempionate neseniai net 2:6 nusileido Dortmundo „Borussia“ futbolininkams, o praėjusiame ture nesugebėjo palaužti vieno autsaiderių Bremeno „Werder“ – 1:1.

REKLAMA

Transliacijų tvarkaraštis:

Kovo 14 d. 21.35 val. „Juventus“ – „Porto“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 21.35 val. „Leicester City“ – „Sevilla“ (www.viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai), 23.45 val. „Leicester City“ – „Sevilla“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas);

Kovo 15 d. 21.35 val. „Monaco“ – „Manchester City“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 21.35 val. „Atletico“ – „Bayer“ (www.viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai), 23.45 val. „Atletico“ – „Bayer“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų